FIBARO Home Center 2 black

FIBARO Home Center 2 black
FIBARO Home Center 2 black
Info cena: 600,00 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Fibaro Home Center 2 je uporabniška elektronska naprava za avtomatizacijo doma. Zasnovana in razvita je s strani strokovnjakov za izvajanje številnih edinstvenih funkcij, ki jih v konkurenčnih napravah še nikoli prej ni bilo zaslediti. Notranji Z... Celoten opis
Fibaro Home Center 2 je uporabniška elektronska naprava za avtomatizacijo doma. Zasnovana in razvita je s strani strokovnjakov za izvajanje številnih edinstvenih funkcij, ki jih v konkurenčnih napravah še nikoli prej ni bilo zaslediti. Notranji Z-Wave vmesniški modul omogoča uporabniku nadzor nad Z-Wave senzorji za kontrolo aparatov in avtomatizacijo naprav.

Ekskluzivno aluminijasto ohišje
Velik poudarek je na izgledu in vgrajeni kakovosti.
Fibaro sistem Home Center 2 je izdelan iz masivnega aluminija, brez cenene plastike. Ne gre le za napravo lepega videza, ampak se v njej skrivajo prave inovacije.

Izjemno hitra in učinkovita strojna oprema:
- 1,6-GHz procesor Intel Atom,
- 4 GB MLC obnovitvenega diska,
- 1 GB RAM-a, 2 GB SLC trdega diska.

Zaradi svoje učinkovitosti z 1,6-GHz procesorjem Intel Atom je Home Center 2 še veliko hitrejša naprava kot druge Z-Wave, ki so trenutno prisotne na trgu. Komunikacija znotraj Z-Wave omrežja je znatno izboljšana, kar omogoča takojšen odziv na ukaze, ki jih uporabnik sistema hišne avtomatizacije pošilja v svoj dom.

Bistven je tudi napredek pri varnosti uporabnika, zahvaljujoč Fibarovemu lastniškemu pristopu varovanja osebnih podatkov. Vsak Home Center 2 ima svoj 4-GB MLB obnovitveni disk, ki vsebuje sistem za varnostno kopiranje, edinstven za vsako napravo. Ta onemogoča popolnoma nepooblaščen dostop do sistema. Še ena prednost te rešitve je hitro in enostavno okrevanje sistema po kakršnikoli napaki.

Velik pomnilnik (1 GB RAM-a, 2 GB SLC trdega diska) + hiter procesor = hitra komunikacija med sistemskimi napravami Fibaro. Zasnova strojne opreme v Home Center 2 naredi Z-Wave, ki temelji na hišni avtomatizaciji, hitreje delujočega kot kadarkoli prej.

Hitra in preprosta namestitev
Home Center 2 vam omogoča hitro in preprosto namestitev, saj morate le vstaviti napajalni kabel v vtič POWER in omrežni kabel v vtič LAN.

Nato počakate še približno dve minuti od priklopa na elektriko in pripravljen je na uporabo. Po privzeti nastavitvi čaka Home Center 2, da pridobi IP naslov z vašega strežnika DHCP. Če o tem niste zagotovo prepričani, zadržite za par sekund tipko RECOVERY, medtem ko je naprava vklopljena. S tem Home Center 2 samodejno pridobi statični IP 192.168.81.1. Za dostop do nadzorne plošče vnesite IP naslov Home Centra 2 v naslovno vrstico spletnega brskalnika.

Nove priložnosti, zahvaljujoč povezanim napravam
Home Center 2 vam ponuja nove možnosti. Funkcija povezanih naprav vam omogoča, da združite več naprav v eni virtualni s kombiniranimi funkcionalnostmi. Na primer: trije grelni termostati, senzorji vlage in temperature. Primarna prednost te funkcije je udobje, ki vam omogoča, da lahko nadzirate več naprav hkrati s pritiskom na en gumb. Druga pa je zmanjšanje števila naprav - ikon v uporabniških vmesnikih.

Veliko udobja z nadzornimi ploščami naprav
Vmesnik Home Center 2 predstavlja enostaven nadzor nad skupinami naprav, ki so odgovorne za isto funkcionalnost - ogrevanje, klimatizacijo, zalivanje vrta. Zahvaljujoč nadzornim ploščam naprav lahko preprosto načrtujete dejavnosti za skupine naprav, glede na dan v tednu ali čas.

Geo lokalizacija
Home Center 2 vam ponuja še eno edinstveno funkcijo - iskanje vaših družinskih članov. Sedaj lahko vedno veste, kje so vaši otroci, brez potrebe, da jih nenehno kličete. Home Center 2 bo za vas pridobil njihovo lokacijo.

Napredni ukazni nizi
Home Center 2 se ponaša z novim pristopom k ukazom za vaš sistem. Zdaj so ukazni nizi lahko pogojeni na katerikolo uporabniško definirano spremenljivko.

Prednosti:
• ekskluzivno aluminijasto ohišje,
• izjemno hitra in učinkovita struktura strojne opreme = najhitrejša naprava take vrste na svetu,
• hitra in preprosta namestitev,
• združljivost z različnimi napravami in nadziranje le-teh z enim gumbom,
• izjemno nizka poraba energije,• preprost in uporabniku prijazen vmesnik,
• geo lokalizacija - sledenje lokaciji vaših družinskih članov,
• oddaljeni dostop preko spletne strani ali mobilnega telefona,
• nastavljivost ukaznih nizov glede na vreme in ostale uporabniško definirane spremenljivke,
• upravljanje pravic uporabnikov,
• napredni sistem za varnostno kopiranje,
• SMS obveščanje,• zgodovina dogodkov.

Tehnični podatki:
• Procesor: Intel Atom, 1,6 GHz
• Pomnilnik: 1 GB RAM-a, 2 GB SLC trdega diska
• Disk: 4 GB MLC obnovitvenega diska
• Ohišje: masivni aluminij

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink