FIBARO Double Switch 2, On-Off modul FGS-223 ZW5

FIBARO Double Switch 2, On-Off modul FGS-223 ZW5
Info cena: 59,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Fibaro Double switch 2 modulModul Double switch 2 je oblikovan za nadzor nad električnimi napravami v vaši hiši. Zahvaljujoč njegovi majhni obliki, ga je mogoče vgraditi v dozo stenskega stikala, tik za običajnim stikalom. Modul ni več neposre... Celoten opis
Fibaro Double switch 2 modul

Modul Double switch 2 je oblikovan za nadzor nad električnimi napravami v vaši hiši. Zahvaljujoč njegovi majhni obliki, ga je mogoče vgraditi v dozo stenskega stikala, tik za običajnim stikalom. Modul ni več neposredno povezan z obremenitvijo, ampak deluje kot vhodna naprava za vložek Fibaro, ki uravnava obremenitev do dveh naprav hkrati do 1,5 KW (6,5A) na posamezno napravo.

Namestitev modula je enostavna in hitra, rešitev deluje z vsemi zasnovanimi moduli z ali brez nevtralnih položajev, dokler je dovolj prostora v dozi stenskega stikala.
Naprava je visoka le 15 mm. Razpoložljivi prostor je odvisen od velikosti tradicionalnega stikala, dimenzij doze stenskega stikala in seštevka dodatnih kablov, ki so postavljeni v tej dozi.

Močan signal omogoča večjo možnost namestitvenih možnosti in s tem povezano omrežno pokritost. Double switch 2 modul vam prav tako omogoča nadzor in upravljanje z električnimi napravami v vašem domu. Sistem vas bo oopzoril, v kolikor bodo naprave prižgane in delujoče. V kolikor imate željo po informativnem izračunu energijske porabe, vam modul Double switch 2 to tudi omogoča. S pomočjo modula boste imeli količino porabljene energije vedno pod nadzorom in s tem posledično tudi zmanjšali dnevno porabo energije.

SPECIFIKACIJE
Brezžično omrežje: Z-Wave
Napetost: 110–240 V, 50/60 Hz
Poraba energije: < 0.8W
IEC strandard: 6,5 A na kanal, 10 A skupno
UL standard: 6 A na kanal, 9,5 A skupno
Delovna temperatura: 0 - 35 stopinj C
Domet: do 50 m (na prostem) in do 40 m (v prostoru)
Mere (D x Š x V): 42,5 x 38,25 x 20,3 mm


NAVODILA:
http://manuals.fibaro.com/content/manuals/en/FGS-2x3/FGS-2x3-EN-T-v1.0.pdf

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink