FIBARO RGBW Controller, večbarvni krmilnik

FIBARO RGBW Controller, večbarvni krmilnik
FIBARO RGBW Controller, večbarvni krmilnik FIBARO RGBW Controller, večbarvni krmilnik
Info cena: 59,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
FIBARO RGBW KRMILNIKIzjemen potencialSprostite svojo domišljijo z dekoracijo dnevne sobe ali kopalnice. Ustvarite svetlobni učinek, da se ujemajo vremenske razmere, vaše razpoloženje ali posebne priložnosti. 3 milijone barv čaka na vaše ideje.... Celoten opis
FIBARO RGBW KRMILNIK

Izjemen potencial
Sprostite svojo domišljijo z dekoracijo dnevne sobe ali kopalnice. Ustvarite svetlobni učinek, da se ujemajo vremenske razmere, vaše razpoloženje ali posebne priložnosti. 3 milijone barv čaka na vaše ideje.

RGBW krmilnik Fibaro je naprava brez konkurence; napredni brezžični 4-barvni LED trakovni krmilnik. Poleg klasičnih RGB kanalov podpira tudi dodatne bele svetlobne kanale, ki omogočajo dodajanje pastelnih barv v barvno shemo. Naprava lahko krmili do štiri analogne senzorje.

Dom, kakršnega si želite
Za domačo razsvetljavo se pogosto uporabljajo LED diode. LED osvetlitev popolnoma ustreza moderni obliki, ki vam pomaga, da se počutite toplo in mirno, odvisno od vašega razpoloženja. LED diode so energetsko učinkovite in relativno poceni. Pogosto se uporabljajo pri notranji opremi, da se z nežnim svetlobnim učinkom poudari oblikovne značilnosti.

Izberite svojo najljubšo barvo
Ustvarili smo intuitiven vmesnik za vaš pametni telefon ali tablični računalnik, s pomočjo katerega izberete svojo najljubšo barvo za vsako osvetlitev območja. Najljubša barvna kombinacija bo spremenila barvo vaše dnevne ali otroške sobe kot dotik s čarobno palico. Drsnik s programi za razsvetljavo vam bo pomagal pri sproščanju, začenši s pomirjujočimi pastelnimi barvnimi prehodi in uskladitvijo s predvajanjem glasbe v ozadju. To je prav tako tudi čarobna krogla, ki vam daje možnost, da si izberete barvo, ki jo želite. Ste čarovnik za svoje dobro počutje.

Ustvarite svoje barvne kompozicije
Oblikovali smo štiri svetlobne teme z neverjetno animacijo. Potopite se v ozračju ljubezni in topline s svetlobo, ki simulira plamen kamina ali občutite čarobnost inspiracijskega jutra v barvah jutranje zore. Prikličimo spomine toplih poletnih vremenskih neurij in preverite edinstveno čarovnijo barv v simulaciji nevihte. Vse po sistemu Fibaro zaznane nevarne situacije bodo dodatno okrepljene z vizualnimi učinki, kar je še posebej zaželeno za naglušne.

Hiša opozoril z barvami
Vaša inteligentna hiša reagira na vse, kar se dogaja okoli, in vas obvešča o tem s svetlobnimi barvami. Uporabite RGBW krmilnik Fibaro, ne samo zato, da poskrbi za vaše notranje sisteme razsvetljave, temveč tudi zato, da vas obvesti o vsakem dogodku.
Zahvaljujoč štirim analognim vhodov je lahko RGBW krmilnik Fibaro priključen na štirih neodvisnih analognih senzorjih, ki delujejo v 0–10 V območju. Uporabite podporo analognih senzorjev za ustvarjanje osvetlitve v kopalni kadi z barvnim obveščanjem o temperaturi vode. Prilagodite osvetlitev v dnevni sobi glede na razmere zunaj. Pomagajte vašemu Fibaro Home Centru, da se odloči ali začeti z zalivanjem vrta glede na signale, ki prihajajo iz talnih senzorjev vlage in svetlobnih senzorjev intenzivnosti.

Neverjetne možnosti analognih senzorjev
RGBW krmilnik Fibaro podpira do štiri analogne senzorje, ki zagotavljajo Fibaro Home Center 2 z veliko več informacij, na podlagi katerih vam sistem Fibaro daje udobje in varnost.
Zahvaljujoč informacijam iz analognih senzorjev bo Home Center zvil platneno streho, da se prepreči njeno uničenje zaradi vetra, in zaprl okna, ko dežuje ali je mrzlo. Analogni senzorji vam bodo pomagali doživeti pravo domačo inteligenco.

Zalivanje vrta, ko je dejansko potrebno
Skrb za vrt je postal pravi izziv. Z RGBW krmilnikom Fibaro je imeti zeleno in gosto trato bistveno lažje kot kadarkoli prej. Povezovanje s temperaturnim senzorjem in senzorjem vlažnosti tal do RGBW krmilnika Fibaro vam bo zagotovilo, da se bo vaš travnik zalival, ko je to potrebno. Podatki iz teh senzorjev omogočajo, da se ne bo tratila voda po jutranjem dežju. Uživajte v prelepi in zdravi trati brez napora.

Mesečina vam bo prihranila električno energijo
Ne le da je vrtna razsvetljava videti lepo, ko se zmrači, obenem vam in vaši družini povečuje tudi varnost. Intenzivnost vrtnih luči se lahko prilagodi tako, da se ujema z intenzivnostjo osvetlitve s suse svetlobnim tipalom, priključenim na RGBW krmilnik Fibaro. Torej, pri tem načinu se vrtne luči vklopijo šele, ko sonce zaide. Ko zasveti polna luna pa se bodo vrtne luči vklopile z najmanjšo močjo za varčevanje električne energije.

Najboljše varstvo vaših otrok
Uporabite RGBW krmilnik Fibaro za neprestano spremljanje razmer v sobi vašega otroka. Povežite štiri analogne senzorje in spremljajte kakovost zraka, vlažnost, pritisk in temperaturo. Tako boste z lahkoto zagotovili odlične pogoje za kakovostno spanje vašega otroka in njegovo rast.

Garažni parkirni mojster
RGBW krmilnik Fibaro vam bo pomagal parkirati avto, da se bo popolnoma prilegal vaši garaži in da ga boste z lahkoto dobili ven ter razpakirali prtljago brez kakršnekoli praske. V svoji garaži lahko ustvarite osvetljene smernice parkirišča, s pomočjo uporabe barvnih LED trakov in analognih senzorjev bližine. Barve se bodo spreminjale glede na oddaljenost od stene.

NAVODILA:
http://manuals.fibaro.com/rgbw/

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink