FIBARO Roller Shutter 3, modul za nadzor zaves in rolet3 FGR-223 ZW5

FIBARO Roller Shutter 3, modul za nadzor zaves in rolet3 FGR-223 ZW5
FIBARO Roller Shutter 3, modul za nadzor zaves in rolet3 FGR-223 ZW5
Info cena: 59,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
FIBARO MODUL ZA NADZOR ZAVES IN ROLETEdinstveno stikaloFibaro Roller Shutter 3 je napreden krmilnik Z-Wave za električne rolete, zavese, žaluzije in garažna ter vhodna vrata. Modul lahko nadzoruje vsako napravo, ki se napaja z elektromotorjem AC. ... Celoten opis
FIBARO MODUL ZA NADZOR ZAVES IN ROLET

Edinstveno stikalo
Fibaro Roller Shutter 3 je napreden krmilnik Z-Wave za električne rolete, zavese, žaluzije in garažna ter vhodna vrata. Modul lahko nadzoruje vsako napravo, ki se napaja z elektromotorjem AC. Roller Shutter ima samodejno kalibracijo in vključuje odmerno moč, s katero lahko izmerite porabo električne energije.

Univerzalni modul
Modul zaves in rolet Fibaro je zasnovan tako, da lahko nanj priklopimo vse vrste mehanizmov za premik rolet, zaves in tend. Upravlja lahko mehanizme z močjo do 1 kW.

Preprosta namestitev
Namestitev modula rolet in zaves Fibaro je zelo preprosta. Samo povežite vodila in jih privijete z vijaki. Vseeno pa priporočamo, da to opravi nekdo, ki pozna osnove del z elektriko.

Brezžična komunikacija
Če bi želeli stikalo Fibaro uporabljati brezžično, preko centralne enote Fibaro Home Center 2, bo modul z njo komuniciral s pomočjo tehnologije Z-Wave na radijski frekvenci 868,4 ali 869,8 MHz EU MHz. Z njim lahko daljinsko upravljamo na razdalji do 50 metrov.

Samodejni izklop
Modul Fibaro je zasnovan, da se izklopi sam v primeru pregrevanja oziroma visoke temperature, če senzor zazna presežek 105 °C. Tako imate vedno zagotovljeno popolno varnost, modul pa lahko prepreči tudi požar.

SPECIFIKACIJE
Brezžično omrežje: Z-Wave (oddajanja 868,4 ali 869,8 MHz EU)
Napetost:  100-240 V ~ 50 / 60Hz
Ožičenje: Zahteva nevtralen
Maksimalna obremenitev: 1000 W–4,3 A (230 V AC)
Poraba energije: < 0,8 W
Domet: do 50 m (na prostem) in 30 m (v prostoru)
Mere (D x Š x V): 42,5 mm x 38,25 mm x 20,3 mm

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink