FIBARO Dimmer 2, univerzalni temnilnik 2 - 250W FGD-212

FIBARO Dimmer 2, univerzalni temnilnik 2 - 250W FGD-212
FIBARO Dimmer 2, univerzalni temnilnik 2 - 250W FGD-212 FIBARO Dimmer 2, univerzalni temnilnik 2 - 250W FGD-212
Info cena: 59,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
FIBARO UNIVERZALNI TEMNILNIK - DIMMER 2 je modul sistema Fibaro, ki deluje brezžično s pomočjo tehnologije Z-Wave preko centralne enote Home Center 2, lahko pa ga vstavite med stikalo in luč. Vežete ga lahko na dvožična in trožična stikala. ... Celoten opis
FIBARO UNIVERZALNI TEMNILNIK - DIMMER 2 je modul sistema Fibaro, ki deluje brezžično s pomočjo tehnologije Z-Wave preko centralne enote Home Center 2, lahko pa ga vstavite med stikalo in luč. Vežete ga lahko na dvožična in trožična stikala. Omogoča samodejno zaznavanje svetlobnega vira skozi napredne interne kalibracije. Predstavlja najnovejšo generacijo z močnim 500 Z-Wave čipom - integriranim vezjem, meri pa 42 x 36 x 15 mm (D x Š x V).

Temnilnik prepozna, z uporabo edinstvenega, posebej zasnovanega algoritma, vrsto priključenega vira svetlobe in se kalibrira za nastavitev ustrezne vrednosti. Sedaj ste lahko prepričani, da so luči v vašem domu pod nadzorom na optimalen način.

Novi temnilnik ima tudi funkcijo merjenja moči. Ogledate si lahko porabo energije vašega doma v jasnih grafikonih in jih uporabite za nižanje stroškov vaše mesečne porabe električne energije.

Temnilnik Fibaro 2 vključuje številne varnostne funkcije, ki ščitijo napravo pred pregrevanjem, preobremenitvijo in vpadom napetosti. Če se zgodi karkoli od tega, boste o tem takoj obveščeni.

Prednosti:
- varnost in obveščanje,
- vgrajene aktivacijske funkcije različnih prizorov,
- konfiguracijski meni z LED,
- certifikat DEKRA in Z-Wave,
- najvišja izhodna moč 250 W,
- novi inteligentni vmesnik za temnilnik Bypass 2 (naprodaj ločeno).

NAVODILA:
http://manuals.fibaro.com/fgd-212/

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink