FIBARO KeyFob, pametni upravljalec

FIBARO KeyFob, pametni upravljalec
FIBARO KeyFob, pametni upravljalec FIBARO KeyFob, pametni upravljalec
Info cena: 50,00 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
FIBARO KeyFob je daljinski upravljalnik na baterije, ki je kompatibilen z brezžičnim komunikacijskim sistemom Z-Wave plus. Osnovnih šest gumbov in klikov na njih vam omogoča, da preko Z-Wave sistema lahko upravljate in nadzorujete vaše naprave, ... Celoten opis
FIBARO KeyFob je daljinski upravljalnik na baterije, ki je kompatibilen z brezžičnim komunikacijskim sistemom Z-Wave plus. Osnovnih šest gumbov in klikov na njih vam omogoča, da preko Z-Wave sistema lahko upravljate in nadzorujete vaše naprave, ki so medseboj povezane v FIBARO sistemu.

Idealno oblikovan za vas
FIBARO KeyFob je oblikovno navdihnjen po naravi. Ergonomsko oblikovan in narejen tako, da vam popolnoma sede v vašo dlan.

En upravljalnik, veliko možnosti upravljanja
Z upravljalnikom je mogoče vzpostaviti do 30 različnih možnosti oziroma kombinacij ukazov v vašem domu. Upravljalnik je mogoče tudi zakleniti in tako preprečiti možnost upravljanja drugim osebam.
Upravljate lahko luči, vklop in izklop glasbe, zatemnite prostor, lahko regulirate temperaturo v vašem domu, odprete vhodna ali garažna vrata. Vse to je mogoče z enim samim klikom na vašem daljinskem upravljalniku.

Nenadomestljiv asistent        
Vaš FIBARO KeyFob lahko uporabite tudi v vaši pisarni, v vašem studiu in tako postane vaš nenadomestljiv asistent, ki vam bo vedno na voljo in vedno pripravljen sprejeti ukaze.

Na poti domov
Pred prihodom domov lahko z FIBARO KeyFob upravljalnikom odprete vaša garažna vrata, osvetlite pot do vašega doma in ugasnete alarm. Vsak tak ukaz je mogoče izvesti neodvisno od drugega ali pa z enim samim klikom to storite istočasno. FIBARO KeyFob se popolnoma prilagodi vašim željam in zahtevam.

Nadzor nad hišo, narejen samo za vas
Mobilen in prenosljiv FIBARO KeyFob vam omogoča varen in enostaven nadzor nad vašim domom. Vaš daljinski upravljalnik je tako oblikovan, da je lahko z vami vedno na poti.

Glavne značilnosti:
- kompatibilen z Z-Wave ali Z-Wave plus upravljalnikom,
- popolnoma brezžično vodenje
- do 30 možnosti kativiranja ukazov
- aktivacija ukazov preko enega samega klika
- žepna velikost
- 6 različnih gumbov
- potrditev ukazov z vgrajeno LED diodo.


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink