FIBARO Radiator Thermostat Head FGT-001 ZW5 EU

FIBARO Radiator Thermostat Head FGT-001 ZW5 EU
Info cena: 80,00 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Velik niz možnostiFIBARO inteligentna termostatska glava omogoča preko zunanjega ali vgrajenega senzorja uravnavanje temperature glede na vaše potrebe v kateremkoli prostoru, kjer je nameščena. Naprava meri temperaturo v prostoru, uravnava radia... Celoten opis
Velik niz možnosti

FIBARO inteligentna termostatska glava omogoča preko zunanjega ali vgrajenega senzorja uravnavanje temperature glede na vaše potrebe v kateremkoli prostoru, kjer je nameščena. Naprava meri temperaturo v prostoru, uravnava radiatorje in omogoča v naprej nastavjene in vam zaželjene temperature v prostoru.

Perfekcija v vsaki podrobnosti
Najbolj napredna tehnologija in perfekten dizajn sta glavna elementa celotne naprave. Obarvan krog iz LED lučk prikazuje trenutno temperaturo v prosotru. Zahvaljujoč temu, lahko uravnavate temperaturo v danem trenutku in preko sistem Z-wave nastavite želeno temperaturo.

Izbrana temperatura
S pomočjo FIBARO aplikacije si ukrojite temperaturo v posamezni sobi po lastni želji. Zagotovite si maksimalno udobje ob prirejenih temperaturah v danih prostorih v danem času in glede na vaše življenjske navade.

Prihranite energijo in denar
Napredni algoritmi v FIBARO termostatski glavi in nastavljeni parametri ogrevanja vam omogočajo dejanski prihranek pri ogrevanju. Zaupajte novi tehnologiji, ki bo poskrbela za okolje in za vaš družinski proračun. Stroški ogrevanja se po raziskavi podjetja FIBAR Group SA zmanjšajo tudi za 42 odstotkov.

Perfektna harmonija vašega ustaljenega dnevnega ritma življenja
Zjutraj - čas za bujenje in vstajanje. FIBARO termostatska glava omogoča optimalno udobje vsako jutro preden se odpravite na pot.
Na delu in v šoli - tudi ko niste doma, lahko uravnavate temperaturo v vaših prostorih in tako optimizirate stroške porabe kurjave.
Ob prihodu domov - So že vsi doma? FIBARO sistem omogoča optimalno ogrevanje prostorov glede na lastne potrebe in glede na število oseb v prostoru.
Zvečer - čas za spanje. Termostatska glava bo poskrbela za pravo temperaturo, da boste lahko mirno in sveže zaspali in vam pri tem ne bo vroča ali pa vas ne bo zeblo.

Menjava temperature
Temperaturo lahko menjate preko treh postopkov:
- ročno preko termostatske glave. Zavrtite glavo in nastavite željeno temperaturo v vašem prosotru.
- preko FIBARO mobilne aplikacije, kjer lahko uravnavate temperaturo tudi do 0,5 stopinje Celzije natančno.
- preko FIBARO programa, kjer si lahko nastavite želeno tempraturo za točno določen čas v naprej.

Avtomatska rekacija na posege
Prostore je potrebno tudi prezračiti. Vendar brez skrbi. FIBARO termostatska glava zazna odprtje 4 oken oziroma spremembo temperature v prostoru. V takem primeru se ogrevanje avtomatsko izključi
in prihrani pri stroških dodatnega ogrevanja prostora.

Primerna za vse vrste radiatorjev
FIBARO termostatska glava je primer za 98 % vrst ventilov radiatorja (M30 x 1,5 ali RTD-N ali RA-N ventil).

Sodelovanje za boljše rezultate
Nastavite FIBARO termostatsko glavo na katerikoli radiator v prostoru in zagotovite najbolj optimalno temperaturo v prostoru. Vse nameščene termostatske glave bodo omogočile pravi termperaturni ekosistem, ki bo zagotavljal najboljše udobje v vaših prostorih in maksimalen prihranek pri ogrevanju.

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink