FIBARO smoke sensor, senzor dima FGSD-002

FIBARO smoke sensor, senzor dima FGSD-002
FIBARO smoke sensor, senzor dima FGSD-002 FIBARO smoke sensor, senzor dima FGSD-002
Info cena: 64,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Skoraj vsi senzorji dima, ki so na voljo na trgu, so bili zasnovani z enim samim ciljem – odkrivanje morebitnih groženj. Skoraj noben proizvajalec pa ne posveča pozornosti oblikovanju teh naprav. Namenjen je reševanju življenj. Tako kot večina... Celoten opis

Skoraj vsi senzorji dima, ki so na voljo na trgu, so bili zasnovani z enim samim ciljem – odkrivanje morebitnih groženj. Skoraj noben proizvajalec pa ne posveča pozornosti oblikovanju teh naprav. Namenjen je reševanju življenj. Tako kot večina drugih senzorjev, je tudi senzor dima nameščen na vidnih mestih. Zato so se naši oblikovalci odločili združiti varnost z brezkompromisno funkcionalnostjo in estetiko. Senzor dima Fibaro je odličen in trendovski senzor. Gre za napravo, ki združuje lepoto z novo tehnologijo, ki zaščiti vaš dom in družino.

Izjemno majhno ohišje
Senzor dima Fibaro je verjetno najmanjši brezžični senzor dima na svetu. Napredni proizvodnji tehnologije je sedaj dovoljeno občutno zmanjšanje komponente senzorja, zaradi česar je Fibaro senzor dima najbolj napreden senzor tega tipa naprave, ki je na voljo na trgu, naše podjetje pa s tem vodilno v izdelavi brezžičnih senzorjev dima.

Ni le senzor dima
Nekateri materiali gorijo brez dima. Zato so se strokovnjaki odločili vanj vključiti dodatne zaščite v obliki temperaturnega tipala. Če gostota dima ne bo dovolj, da se sproži alarm, bo naprava še vedno lahko zaznala ogroženost in hitro odkrila spremembo temperature, ki jo povzroči požar. Sprememba temperature ali dvig le-te do 54 °C je dovolj za senzor dima Fibaro, da zazna nevarnost in obvesti člane gospodinjstva o tem. Samo ta tip senzorja dima zagotavlja visoko učinkovitost, ne glede na to, kaj gori.

Kalibracija občutljivosti
Senzor dima Fibaro ponuja napredne možnosti za nastavitev občutljivosti senzorjev. Občutljivost se lahko razlikuje, odvisno od tega, kje ste namestili napravo. V kuhinji lahko zelo občutljivo tipalo sproži alarm, tudi če le pražite meso, zato bi moral biti na tem mestu senzor manj občutljiv. Pomaga nam, da se izognemo dražljivim lažnim alarmom. V drugih prostorih, kjer je prisotnost dima v normalnih razmerah manj verjetna, bi moral biti senzor nastavljen na največjo občutljivost, da se lahko zagotavlja najboljšo zaščito.

Odporen tudi na zelo visoke temperature
Za izdelavo senzorja dima Fibaro se uporablja proti vročini odporen material, ki ohišje naprave ščiti pred poškodbami celo na 200 °C.

Preverjanje povezovanja
Pravilno delovanje senzorja dima je izredno pomembno. Zato Home Center 2 vsako uro preverja, če senzor deluje pravilno. Če odkrije kakršnekoli težave s komunikacijo ali senzorji delovanja, vas bo sistem takoj obvestil, tako da boste lahko hitro reagirali in zaščitili svoj dom in družino.

Varuh vašega doma
Varnost družine je za nas najpomembnejša. Zato smo že od začetka oblikovali naš sistem tako, da zagotovi ne le največje udobje, temveč tudi varnost vaše družine in stvari.
Senzor dima Fibaro je še en senzor, poleg senzorja razlitja vode in senzorja za vrata in okna, na katerega smo resnično ponosni. To je še ena komponenta sistema Fibaro več, ki izboljšuje kakovost in varnost življenja, hkrati pa skrbi za vašo družino.

Tudi najmanjša količina dima je prikazana na diagramu
Tako imenovana "črna škatla" izvaja v senzorju dima evidenco podatkov o dimu in nivoju temperature. Ne glede na to, ali je alarmni sistem vklopljen ali ne, senzor vedno nadzoruje raven dima in periodično pošilja informacije glavnim krmilnikom. Zazna tudi najmanjšo količino cigaretnega dima.

Omogoča vam pregled zgodovine alarmov in samodejno posodobitev programske opreme.

NAVODILA:
http://manuals.fibaro.com/smoke-sensor/

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink