FIBARO Swipe, krmilnik FGGC-001 bel

FIBARO Swipe, krmilnik FGGC-001 bel
FIBARO Swipe, krmilnik FGGC-001 bel FIBARO Swipe, krmilnik FGGC-001 bel FIBARO Swipe, krmilnik FGGC-001 bel FIBARO Swipe, krmilnik FGGC-001 bel
Info cena: 159,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Odkrijte moč kretenjInteligenten SWIPE krmilnik zazna, poleg samostojnega giba, tudi celotno kombinacijo gibov. Senzor visoke resolucije zazna tudi zelo kompleksne ukaze. Presenečeni boste, ko boste ugotovili kaj vse zmorejo vaše roke.Zdaj ste na ... Celoten opis
Odkrijte moč kretenj
Inteligenten SWIPE krmilnik zazna, poleg samostojnega giba, tudi celotno kombinacijo gibov. Senzor visoke resolucije zazna tudi zelo kompleksne ukaze. Presenečeni boste, ko boste ugotovili kaj vse zmorejo vaše roke.

Zdaj ste na vrsti vi
Vse je zelo enostavno. Povlecite roko navzdol in ugasnite luči. Povlecite roko navzgor za vklop barvnih LED luči ter osvetlitev sobe. Povlecite roko v levo in ugasnite TV ter vso ostalo elektroniko. Kaj bo vaša naslednja poteza?

Namenjen užitku
SWIPE krmilnik je ena najbolj priznanih naprav na svetu z inovativno tehnologijo skrito pod elegantnim ohišjem. Opišemo jo lahko tudi kot enostavno popolno z dovršenimi podrobnostmi v vsakem pogledu. Naprava deluje tudi v primeru, če jo imate nameščeno pod mizo. V tem primeru z roko povlečete po mizi in luči so prižgane. Namestite jo lahko tudi namesto slike na steni, ''pomahajte z roko'', ko greste mimo in vsa elektronika bo izklopljena.

Olajšajte si življenje
Živjenje je lahko s SWIPE krmilnikom veliko lažje, saj lahko vsakdanje življenje vaših starejših družinskih članov postane enostavnejše. Zdaj bodo lahko izvajali ukaze kar iz naslonjača.

Pametni tudi v službi
S krmilnikom SWIPE si lahko olajšamo bivanje tudi na delovnem mestu, saj si lahko naredimo okolico prijaznejšo. Sedaj lahko vodite projektor, senčila, luči, vse kar s svojimi rokami.

Dobro jutro
Tudi ponedeljek je lahko prijeten. S krmilnikom SWIPE si skuhajte kavo in pripravite toplo kopel naravnost iz postelje. Povlecite roko navzgor in kava bo pripravljena. Povlecite roko v desno in kad bo napolnjena. Ostale poteze pa so vaša skrivnost.

NAVODILA:
http://manuals.fibaro.com/swipe/

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink