Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Jabra Bluetooth slušalka Sport Coach rdeča

Jabra Bluetooth slušalka Sport Coach rdeča
Jabra Bluetooth slušalka Sport Coach rdeča Jabra Bluetooth slušalka Sport Coach rdeča Jabra Bluetooth slušalka Sport Coach rdeča
Info cena: 129,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Z bluetooth slušalkami JABRA SPORT COACH doživite čisto novo svobodo med tekom, kolesarjenjem, sprehodom ali pa preprosto med vsakodnevno uporabo.Osvobodite svojo vadbo z inspiracijsko glasbo, vrhunskim stereo zvokom ter brezžično povezavo. Ugot... Celoten opis
Z bluetooth slušalkami JABRA SPORT COACH doživite čisto novo svobodo med tekom, kolesarjenjem, sprehodom ali pa preprosto med vsakodnevno uporabo.
Osvobodite svojo vadbo z inspiracijsko glasbo, vrhunskim stereo zvokom ter brezžično povezavo. Ugotovite kaj to pomeni za vašo vadbo. Glasba vam bo preko slušalk vlivala zaupanje in voljo - te pa vas ne bodo pustile na cedilu.
Ultra-zanesljivo prilagajanje čepkov vam omogoča, da se posvetite izključno vadbi brez nadležnjih motenj popravljanja slušalk. Čepki in slušalke so odporni na pot in vlago (IP54 certifikat) in stestirani, da so trpežni za standarde ameriške vojske pri vremenu in udarcih.
Poleg vsega naštetega pa vam JABRA SPORT COACH ponuja sistem inteligentnega vodenja vadbe. S sledečim sistemom planirajte, sledite in analizirajte svoje zunanje in notranje športne dejavnosti. Izbirate lahko med 40 vajami, med vajami za začetnike kot tudi za tiste naprednejše športne aktivnosti. Če boste združili vaše aktivnosti s tekom, bo integriran TrackFit™ senzor gibanja meril vašo razdaljo, korake, hitrost in porabo kalorij. Ta unikatni senzor gibanja spremlja in zapisuje vaše aktivnosti v detajle in skupaj s programom Jabra Sport Life App pomaga vam pri vašem treningu.

JABRA SPORT COACH obenem skrbi tudi za vašo varnost. Na kablu, ki povezuje obe slušalki je dodan tudi odbojni del, ki se ob uporabi svetlobe v temi zasveti.

Slušalke so kompatibilne tudi z aplikacijo Jabra's Sport Life™. Jabra Sport COACH niso samo glasbena motivacija; so vodič za trening.

Integrirana aplikacija za trening, Jabra Sport Life app, vam daje motivacijske nasvete in vam dovoljuje planiranje, nadzorovanje in ocenjevanje vaših treningov.

Varen, udoben in ergonomski dizajn slušalk preprečuje, da bi vam te padle iz ušes. Za boljše prileganje so slušalkam priloženi dodatni ušesni geli. Sama teža slušalk je dobrih 16 gramov, tako da boste najverjetneje pozabili, da jih uporabljate.

Če ste pozabili napolniti slušalke, to ni več ovira. Samo 15 minut polnjenja vam bo dvignilo življensko dobo slušalk za približno 60 minut. Tako boste vedno pripravljeni na vadbo.

JABRA COACH slušalke so idealne za:

- Zunanje aktivnosti in športe
- Optimizacijo treninga
- Plan vadbe

Glavne značilnosti:

- Čas uporabe: do 5 ur
- Čas pripravljenosti: do 10 dni
- USB polnjenje: DA
- Bluetooth: verzija 4.1
- Doseg: do 10 m
- Teža: 16 g
- Hitro polnjenje
- NFC
- TrackFit™ senzor gibanja
- Jabra Sport Life App
- Sistem inteligentnega vodenja vadbe

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA