Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Jabra Bluetooth slušalka Sport Pulse rumena

Jabra Bluetooth slušalka Sport Pulse rumena
Jabra Bluetooth slušalka Sport Pulse rumena Jabra Bluetooth slušalka Sport Pulse rumena Jabra Bluetooth slušalka Sport Pulse rumena Jabra Bluetooth slušalka Sport Pulse rumena
Info cena: 149,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Z bluetooth slušalkami JABRA SPORT PULSE doživite čisto novo svobodo med tekom, kolesarjenjem, sprehodom ali pa preprosto med vsakodnevno uporabo.Osvobodite svojo vadbo z inspiracijsko glasbo, vrhunskim stereo zvokom, brezžično povezavo in PULSE... Celoten opis
Z bluetooth slušalkami JABRA SPORT PULSE doživite čisto novo svobodo med tekom, kolesarjenjem, sprehodom ali pa preprosto med vsakodnevno uporabo.
Osvobodite svojo vadbo z inspiracijsko glasbo, vrhunskim stereo zvokom, brezžično povezavo in PULSE merilnikom srčnega utripa. Ugotovite kaj to pomeni za vašo vadbo. Glasba vam bo preko slušalk vlivala zaupanje in voljo, brezžična povezava vam bo dala svobodo in PULSE merilnik srčnega utripa bo poskrbel za vedno pravo obremenitev pri vaših vajah.
Ultra-zanesljivo prilagajanje čepkov vam omogoča, da se posvetite izključno vadbi brez nadležnjih motenj popravljanja slušalk. Čepki in slušalke so odporni na pot in vlago (IP54 certifikat) in stestirani, da so trpežni za standarde ameriške vojske pri vremenu in udarcih.
Poleg vsega tega pa ima JABRA SPORT PULSE vgrajen merilnik srčnega utripa. Nova generacija JABRA tehnologije vaš puls izmeri kar iz notranjega dela ušesa. Trenutno so to edini čepki/ušesni zatiči na tržišču, ki vaš pulz prikažejo s klinično natančnostjo. Slušalke tako poskrbijo, da je vaša vadba vedno v pravi obremenitvi in da lahko z vadbo napredujete karseda hitro.

JABRA SPORT PULSE obenem skrbi tudi za vašo varnost. Na kablu, ki povezuje obe slušalki je dodan tudi odbojni del, ki se ob uporabi svetlobe v temi zasveti.
Slušalke so kompatibilne tudi z aplikacijo Jabra's Sport Life™. Jabra Sport PULSE niso samo glasbena motivacija; so vodič za trening.
Integrirana aplikacija za trening, Jabra Sport Life app, vam daje motivacijske nasvete in vam dovoljuje planiranje, nadzorovanje in ocenjevanje vaših treningov.
Varen, udoben in ergonomski dizajn slušalk preprečuje, da bi vam te padle iz ušes. Za boljše prileganje so slušalkam priloženi dodatni ušesni geli. Sama teža slušalk je dobrih 16 gramov, tako da boste najverjetneje pozabili, da jih uporabljate.

Če ste pozabili napolniti slušalke, to ni več ovira. Samo 15 minut polnjenja vam bo dvignilo življensko dobo slušalk za približno 60 minut. Tako boste vedno pripravljeni na vadbo.

JABRA PULSE slušalke so idealne za:
- Zunanje aktivnosti in športe
- Optimizacijo treninga
- Plan vadbe

Glavne značilnosti:
- Čas uporabe: do 5 ur
- Čas pripravljenosti: do 10 dni
- USB polnjenje: DA
- Bluetooth: verzija 4.1
- Doseg: do 10 m
- Teža: 16 g
- Hitro polnjenje
- NFC
- PULSE merilnik srčnega utripa
- Jabra's Sport Life™
- Edini čepki s klinično natančnostjo merjenja srčnega utripa


© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA