Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Jabra Bluetooth slušalke Halo Smart črna

Jabra Bluetooth slušalke Halo Smart črna
Jabra Bluetooth slušalke Halo Smart črna
Info cena: 84,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Jabra Bluetooth slušalke Halo Smart so narejene za daljše pogovore. Dovolite, da postanejo vaš najboljši asistent pri opravljanju klicev, organizaciji vašega delovnika, sporočanju prednastavljenih terminov v vašem urniku, hkrati pa vam omogoč... Celoten opis
Jabra Bluetooth slušalke Halo Smart so narejene za daljše pogovore. Dovolite, da postanejo vaš najboljši asistent pri opravljanju klicev, organizaciji vašega delovnika, sporočanju prednastavljenih terminov v vašem urniku, hkrati pa vam omogočajo, da se osvobodite vsakodnevnih navad s poslušanjem vaše najljubše glasbe. Slušalke vam omogočajo do 17 ur pogovora oziroma do 15 ur poslušanja vaših najljubših skladb, vse samo z enim samim polnjenjem. Za uporabnike Android operacijskega sistema vam aplikacija Jabra Assist omogoča nadzor nad porabo energije in stanjem baterije ter opozarja na ponovno polnjenje.

Jabra Smart Halo slušalke so vodoodporne slušalke, kar pomeni, da jih lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli, ne glede na vremenske razmere. Odlične so tudi v vetrovnih razmerah, saj je mikrofon zasnovan tako, da duši veter in preostale moteče dejavnike iz okolice. Sogovornik bo imel občutek, da se nahajate v pisarni in ne na terenu.

Ultra zanesljivo prilagajanje čepkov in breztežnost slušalk vam bo dala popolno svobodo pri vaših vsakodnevnih opravilih. Jabra Smart Halo so enostavne in udobne za nošenje, tako udobne, da boste pozabili, da jih imate na sebi.

Glavne značilnosti:
- Čas uporabe: do 17 ur
- Čas pripravljenosti: do 22 dni
- USB polnjenje: da
- Doseg: do 10 metrov
- Teža: 38 g
- Vodoodporne slušalke
- Siri in Google Now z enim samom dotikom
- Čas polnjenja: približno 2 uri
- Bluetooth: verzija 4.1

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA