Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Motorola Walkie Talkie T80 Extreme Quadpack

Motorola Walkie Talkie T80 Extreme Quadpack
Motorola Walkie Talkie T80 Extreme Quadpack Motorola Walkie Talkie T80 Extreme Quadpack Motorola Walkie Talkie T80 Extreme Quadpack
Info cena: 229,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Motorola T80 EXTREME sodi med najzmogljivejše radijske postaje, odlikuje ga doseg do 10 km in robustno ohišje, ki poskrbi da boste svojo napravo varno uporabljali v vseh vremenskih pogojih! Kompletu sta priložena dva podstavka za polnjenje dveh po... Celoten opis
Motorola T80 EXTREME sodi med najzmogljivejše radijske postaje, odlikuje ga doseg do 10 km in robustno ohišje, ki poskrbi da boste svojo napravo varno uporabljali v vseh vremenskih pogojih! Kompletu sta priložena dva podstavka za polnjenje dveh postaj istočasno. Postaja se ponaša s preglednim LCD zaslonom, ki prikazuje vse  informacije oz. funkcije. Radijska postaja ima prednastavljenih 8 frekvencnih kanalov (PMR446) in CTCSS sistem z 121 kodami. Da pa bi postaja ugajala vašemu okusu imate prednastavljenih 10 melodij zvonjenja.

Za lažjo komunikacijo skrbi VOX funkcija (avtomatsko zaznavanje glasu). Na sami postaji lahko ustvarimo tudi skupino ljudi, ki jih klicemo posamezno ali pa kar skupinsko. Vsakemu posamzniku v skupini lahko natancno dolocimo frekvencni kanal. Dolocimo lahko tudi ime, ki se bo prikazalo vsem ostalim postajam v skupini. Imate tudi možnost izbire tihega nacina delovanja, vibracall, avtomatski izklop postaje ter avtomatsko varcevanje baterije.

Postaja ima možnost skeniranja vseh 8 kanalov in 121 podkanalov in deluje na frekvencnem pasu za katerega v državah EU ni potrebnih dodatnih dovoljenj za uporabo.

Komplet vsebuje:
- 4 x radijske postaje TLKR T80 Extreme
- 4 x sponke za pas
- 4 x NiMH akumulatorje
- 2 x namizni polnilec z dvema polnilnima enotama
- Transportna škatla
- 4 x vrvice za nošenje postaj
- 4 x žicne slušalke
- Navodila


© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA