Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU

Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU
Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU Naipo shiatsu masažna blazina MGP-129M-PU
Info cena: 50,00 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Enostavna za uporaboMasažna naprava z elegantnim ergonomskim dizajnom se odlično prilega vašim delom telesa in nudi udobno masažo vratu, hrbta, zgornjega dela hrbta, trebuha in pomaga pri lajšanju bolečin, napetosti in stresa.Simulacijska masa... Celoten opis
Enostavna za uporabo
Masažna naprava z elegantnim ergonomskim dizajnom se odlično prilega vašim delom telesa in nudi udobno masažo vratu, hrbta, zgornjega dela hrbta, trebuha in pomaga pri lajšanju bolečin, napetosti in stresa.

Simulacijska masaža
Masažna naprava s 4-mi masažnimi vozlišči ponuja dvosmerno masažo (v smeri urinega kazalca in v nasprotni smeri urinega kazalca) za popolno izkušnjo Shiatsu masaže. Vozlišča za bolj temeljito masažo samodejno vsako minuto spreminjajo smer masaže. Masažna naprava ima vgrajeno funkcijo samodejnega izklopa, ki se po 15-minutah samodejno izklopi in s tem pomaga preprečiti pretirano uporabo.

Blažilna toplota
Infrardeče segrevanje predela za masažo vratu, zagotavlja nežno toploto za pomiritev utrujenih mišic in lajšanje utrujenosti. Masažna naprava je opremljena z zasnovo varne zaščite pred pregrevanjem, po daljši uporabi bo naprava samodejno izklopila motor, da bi zagotovila varnost uporabnikov in preprečila škodo, v primeru pregrevanja.

Mehka in stabilna
Plišasta tkanina masažne blazine je mehka na dotik in vzdržljiva za dolgo življenjsko dobo. Masažno napravo varno pritrdite na različne stole in sedeže z elastičnim trakom.


Komplet vsebuje:
- 1x masažna blazina
- navodila za uporabo
- 1x polnilec
- 1x polnilec za avto

Teža: 1,80 kg


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink