Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C

Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C
Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C Naipo shiatsu masažna naprava za hrbet in vrat MGM-C11C
Info cena: 169,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
4 nastavljive Shiatsu masaže vratuMasaža ramen in vratu z nastavitvijo višino in pomirjujočo funkcijo ogrevanja, ki ju lahko ločeno vklopite / izklopite. Vozlišča za masažo vratu se lahko prilagajajo navzgor ali navzdol in so primerna za oseb... Celoten opis
4 nastavljive Shiatsu masaže vratu
Masaža ramen in vratu z nastavitvijo višino in pomirjujočo funkcijo ogrevanja, ki ju lahko ločeno vklopite / izklopite. Vozlišča za masažo vratu se lahko prilagajajo navzgor ali navzdol in so primerna za osebe visoke od 150 cm do 180 cm.

4 nastavljive Shiatsu masaže hrbta in ledvenega predela
Masažna Shiatsu naprava z globokim gnetenje, valjanje in točkovno masažo, masira zgornji del hrbta, spodnji del hrbta ali celoten hrbet. Usnjena preobleka pomaga pri blaženju intenzivnosti masaže. Funkcija toplote vam omogoča nežno toplo in nepozabno masažno doživetje.

Daljinski upravljalnik za prilagoditev izbire
Uživajte v natančni nastavitvi masaže, ki jo določite z ročnim daljinskim upravljalnikom, ki lahko nadzoruje različne nastavitve neodvisno: smer in položaj vozlišč za masažo vratu, položaj pin-point Shiatsu masažo in masažo z valjanjem za celotni hrbet, opcijska funkcija ogrevanja, vibracije sedeža (3 izbirne stopnje intenzivnosti) z visoko frekvenco, vendar nizko amplitudo, ki močno stimulira mišice kolka.

Varno za uporabo
Masažna naprava je opremljena s 15-minutnim inteligentnim časovnikom, ki napravo zaščiti pred pregrevanjem in s tem obvaruje tudi vas. Priložen je adapter za avtomobil in napajalni adapter za dom z UL certifikatom.


Paket vključuje:
- 1x masažna naprava za hrbet in vrat
- navodila za uporabo
- 1x polnilec
- 1x avto polnilec

Teža: 8,10 kg


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink