Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC

Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC
Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-150DC
Info cena: 59,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Naipo masažna naprava za ramena in vrat vam omogoča intenzivno masažno izkušnjo.Nastavljiva hitrost masažeHitrost masaže lahko enostavno prilagodite med tremi stopnjami (nizka, srednja in visoka), odvisno od vaših želja.Masaža z globokim gne... Celoten opis
Naipo masažna naprava za ramena in vrat vam omogoča intenzivno masažno izkušnjo.

Nastavljiva hitrost masaže
Hitrost masaže lahko enostavno prilagodite med tremi stopnjami (nizka, srednja in visoka), odvisno od vaših želja.

Masaža z globokim gnetenjem
Masažna naprava ima 8 globoko prodirajočih Shiatsu masažnih vozlišč, ki z gnetenjem pomirjajo in lajšajo utrujenost mišic.

Nežna toplota
Masažna naprava ima vgrajeno napredno toplotno funkcijo, ki prenaša blago toploto na mišice, ligamente in s tem olajša utrujenost. Naprava se samodejno izklopi po 20 minutah nenehne uporabe.

Primerna za masažo celotnega telesa
3D rotacijska vozlišča za gnetenje z ergonomsko oblikovano U-obliko, se odlično prilegajo na vratu, hrbtu, ramenih in stegnih. Masažno napravo lahko uporabljate kjerkoli: doma, v pisarni ali v vozilu. Naprava ima hišni napajalni adapter z UL certifikatom in adapter za avtomobil.


Paket vključuje:
- masažno napravo MGS-150DC
- navodila za uporabo
- 1x avto polnilec
- 1x polnilec
- 1x proti prašna krpa

Teža naprave: 1,80 kg


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink