Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-00091

Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-00091
Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-00091 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-00091 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-00091 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-00091 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-00091
Info cena: 80,00 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Masažna naprava za stopala z masažno tehniko Shiatsu ima 18 globoko prodirajočih masažnih vozlišč, ki so posebej izdelani za ciljne akupunkturne točke za lajšanje otrdelosti in napetosti mišic.Možnost ogrevanjaShiatsu masažna naprava za st... Celoten opis
Masažna naprava za stopala z masažno tehniko Shiatsu ima 18 globoko prodirajočih masažnih vozlišč, ki so posebej izdelani za ciljne akupunkturne točke za lajšanje otrdelosti in napetosti mišic.

Možnost ogrevanja
Shiatsu masažna naprava za stopala vsebuje opcijsko pomirjujočo toploto, ki dodatno odganja utrujenost in prodre globoko v utrujene mišice za popolno udobje.

Upravljanje s prsti na dotik
Shiatsu masažna naprava za stopala je zasnovana tako, da jo preprosto upravljate z enim samim gumbom. Ni se potrebno nagniti, da bi opravljali z napravo, saj lahko izberete način masaže kar s prsti na nogi.

Primerna za vse velikosti stopal
Masažna naprava ima veliko masažno površino, ki omogoča namestitev stopal vseh velikosti. Vsakdo s katerokoli velikostjo noge, lahko uživa v masaži stopal s to edinstveno masažno napravo.

Spočijte svoja stopala kadarkoli in kjerkoli
Shiatsu masažna naprava z globokim gnetenjem je prenosna in vsestranska. Lahko jo enostavno po uporabi pospravite pod posteljo, kavč ali v omaro. Napravo lahko uporabljate med gledanjem televizije, branjem, delom ali sproščanjem.


Paket vključuje:
- 1x naprava za masažo stopal
- navodila za uporabo
- 1x power polnilec

Teža: 1,10 kg


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink