Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600

Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600
Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600 Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-3600
Info cena: 329,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Uživajte v luksuzni terapevtski masaži kar v udobju vašega doma in privoščite svojim stopalom in mečom najboljše. Shiatsu masaža vam bo s pomočjo zračnega stiskanja krožno pregnetla stopala ter vas sprostila po napornem dnevu. Zložljiva o... Celoten opis
Uživajte v luksuzni terapevtski masaži kar v udobju vašega doma in privoščite svojim stopalom in mečom najboljše. Shiatsu masaža vam bo s pomočjo zračnega stiskanja krožno pregnetla stopala ter vas sprostila po napornem dnevu.

Zložljiva oblika
Ta masažna naprava ni le za stopala, temveč tudi za meča. Z napravo lahko opravljate z dvema različnima zaslonoma na dotik. Odvisno od tega ali je naprava razprta ali zložena.

Večnamenska masaža nog
Masažna naprava omogoča Shiatsu masažo z gnetenjem na podplatih in zračno kompresijo okoli stopala. Funkcija vibracij in ogrevanja pete, se lahko aktivira ločeno. Vse te funkcije se združujejo in zagotavljajo poglobljeno in sproščujočo masažo nog.

Edinstvena kompresijska terapija narta z zrakom
Ko je masažna naprava razprta, lahko uživate v masaži stopal, narta in meč istočasno. Masažna naprava z masažo zračne kompresije stopal in masažo meč lajša togost mišic.

Modno in praktično darilo
Masažna naprava je sodobna in modna. Odstranljive prevleke omogočajo enostavno nego in higiensko uporabo. Privoščite sebi ali svojim ljubljenim edinstveno darilo in uživajte v izjemni masaži, ki omogoča masažo stopal in meč kar doma.


Paket vključuje:
- 1x masažna naprava za stopala in spodnji del nog
- 1x polnilec
- navodila za uporabo

Teža: 11 kg


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink