Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A

Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A
Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A Naipo shiatsu naprava za masažo stopal MGF-839A
Info cena: 249,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Privoščite svojim stopalom le najboljše z Naipo masažno napravo za učinkovito masažo stopal. Naprava bo razvajala vaša stopala s prijetno toploto in z različnimi funkcijami, kot so ritmično tapkanje, strganje, Shiatsu masaže, gnetenje in st... Celoten opis
Privoščite svojim stopalom le najboljše z Naipo masažno napravo za učinkovito masažo stopal. Naprava bo razvajala vaša stopala s prijetno toploto in z različnimi funkcijami, kot so ritmično tapkanje, strganje, Shiatsu masaže, gnetenje in stiskanje.

Celovita masaža stopal
Masaža stopal na različne načine: tapkanje, valjanje, strganje, Shiatsu masaža, gnetenje, stiskanje in udobna toplota. Masažna naprava se ritmično dotika podplatov, sledi mu tapkanje, kar telesu prinaša popolno sprostitev. To je lastnost, ki to masažno napravo stopal razlikuje od drugih.

Ultimativna masažna kombinacija
Masaža z gnetenjem stopal spodbuja akupunkturne točke stopala, sproščanje telesa in umirjanje misli. Shiatsu masaža na lokih točkah stopala, olajša mišično napetost in izboljša elastičnost kože. Strganje na petah olajša presnovo. Masaža s stiskanjem zraka dela čudeže za ustvarjanje optimalne masažne izkušnje.

Masaža z zračnimi blazinami in toploto
Ogrevalne folije pritrjene na zračne blazine, omogočajo uživanje v sproščujoči kompresijski masaži in pomirjujoči toploti. Poleg tega zračne blazine pomagajo stabilizirati noge med masažo, za bolj enoten pritisk masažne naprave na stopalo in prste.

3 ravni intenzivnosti
Izbirate lahko med 3 načni intenzivnosti in 3 hitrostmi masaže, da zadostite vašim potrebam. Nizka raven za vsakodnevno sprostitev. Srednja raven za osebe, ki veliko sedijo. Visoka stopnja za trde in utrujene noge.

Priročna oblika ročaja
Edinstven ročaj na masažni napravi pomaga lažjemu prenosu naprave: dnevna soba, spalnica, pisarna in drugam.


Paket vključuje:
- 1x masažna naprava stopal
- navodila za uporabo
- 1x polnilec

Teža: 8,50 kg


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink