Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321

Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321
Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321 Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321 Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321 Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321 Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321 Naipo shiatsu masažna naprava za vrat in ramena MGS-321
Info cena: 80,00 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Znebite se bolečine, vozlov in napetosti enkrat za vselej. Masažna naprava vam s pomočjo osmih Shiatsu masažnih vozlišč omogoča sprostitev napetih mišic v vratu, ramenih, hrbtu, ledvenem predelu in na ostalih delih telesa.Akumulatorska bateri... Celoten opis
Znebite se bolečine, vozlov in napetosti enkrat za vselej. Masažna naprava vam s pomočjo osmih Shiatsu masažnih vozlišč omogoča sprostitev napetih mišic v vratu, ramenih, hrbtu, ledvenem predelu in na ostalih delih telesa.

Akumulatorska baterija, z možnostjo polnjenja
Masažna naprava je opremljena z litij-ionsko baterijo za polnjenje. V primeru, da je baterija popolnoma napolnjena, lahko napravo uporabljate do 2-uri. Prav zaradi tega je masažna naprava primerna za uporabo kjerkoli. Preprosto tri sekunde pritisnite na gumb za "VKLOP / IZKLOP", in že boste lahko pričeli z masažo.

Priročena za uporabo
Sistem za namestitev masažne naprave poskrbi, da je masažna naprava vedno na mestu, kar vam omogoča tudi masažo brez rok. Dolge naramnice za fiksiranje masažne naprave z rokami, so predvsem primerne za masažo vaših ramen in hrbta.

3D globinska Shiatsu masaža
Shiatsu masaža z globinskim gnetenje vozlišč, lajša otrdelost vratu, ramen, hrbta, ledvenega dela in drugih delov telesa. Pomaga pri lajšanju bolečin in napetosti mišic.

Nastavljiva intenzivnost in dvosmerna masaža
Hitrost masaže se lahko prilagodi vašim specifičnim potrebam. Smer masaže se samodejno spremeni, da ublaži bolečine povezane z občutljivostjo mišic in vam nudi edinstveno masažno izkušnjo.

Napredna funkcija gretja
Funkcija gretja zagotavlja pomirjujoče udobje za boleče mišice in vam pomaga, da se sprostite po napornem dnevu. Masažna naprava ima zaščito pred pregrevanjem in funkcijo samodejnega izklopa za 15 minut, ki zagotavlja vašo varnost.


Paket vključuje:
- 1x brezžična naprava za ramena
- navodila za uporabo
- 1x polnilec za avto
- 1x polnilec

Teža: 1,68 kg


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink