Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Parrot Bluetooth inštalacija Asteroid smart2

Parrot Bluetooth inštalacija Asteroid smart2
Parrot Bluetooth inštalacija Asteroid smart2 Parrot Bluetooth inštalacija Asteroid smart2
Info cena: 600,00 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Parrot ASTEROID Smart2 vam ponuja nov vpogled na svet informacij in zabave. Enako kot pri tablicnih racunalnikih ali pametnih telefonih, si prilagodite napravo po svoji volji z razlicnimi aplikacijami, dostopajte do interneta in z uporabo navigacije ... Celoten opis
Parrot ASTEROID Smart2 vam ponuja nov vpogled na svet informacij in zabave. Enako kot pri tablicnih racunalnikih ali pametnih telefonih, si prilagodite napravo po svoji volji z razlicnimi aplikacijami, dostopajte do interneta in z uporabo navigacije potujte do svoje destinacije. Gre za novost v svetu audio tehnologije. Inštalacijo je možno vgraditi v vsako vozilo, posebnost izdelka pa je multi-touch 6,2'' zaslon, ki vam omogoca pregled in kontrolo naprave kot še nikoli doslej.

Novi izdelek vsebuje tudi GPS sprejemnik in možnost internetne 3G/4G internetne povezave ter Android 2.3 operacijski sistem, ki omogoca uporabo že naloženih programov GOOGLE MAPS z izbiro interesnih tock in I COYOTE za stanje radarskih kontrol. Aplikacija ASTEROID Market vam omogoca dodatne aplikacije, ki se najbolj ujemajo z vašim stilom življenja na cesti: internetni radio, izbor glasbe, pomoc voznikom itd,...
ASTEROID Smart lahko povežete na internet tudi na poti in to na razlicne nacine. Ena od možnosti je uporaba vašega pametnega telefona, uporaba 3G/4G USB modema ali pa poišcete Wi-Fi dostopno tocko.
Naprava podpira tudi predvajanje glasbe iz vaše mobilne naprave, lahko pa jo predvajate tudi preko svoje najljubše  internetne radio postaje ali preprosto preko aplikacij music-on-demand ob povezavi z internetom.
Ekran vam omogoca vpogled tudi v  zunanje video enote, kot so parkirne kamere na zadnjem delu vozila. Poleg parkirnih kamer lahko ASTEROIDA uporabimo kot predvajalnik filmov, obenem pa lahko predvaja vse skupaj na zunanjih zaslonih, recimo kot so zasloni v naslonjalu za glavo. Povezljiv je z vašim obstojecim audio sistemom v vozilu in vam omogoca visoko kvaliteto pogovora v vseh pogojih. Dvojni eksterni mikrofon in najnovejša programska oprema zmanjšujeta šume iz okolja, opcija full-duplex in echo cancellation pa skrbita za kar se da cist zvok med vašim pogovorom.
Poleg telefonskih pogovorov in neodvisne glasovne prepoznave, vam preko integriranih vmesnikov ponuja možnost povezave z: iPod, iPhone, USB kljucem, USB, MP3 predvajalnikom, Bluetooth stereo napravami, zadnjimi kamerami, prenosnimi DVD predvajalniki in z dodatnimi zasloni.
Napravo je mogoce upravljati tudi preko ob volanskih komand z nakupom dodatnega konektorja UNIKA (opcijsko).

Tehnične lasnosti:
- Multi-touch 6,2'' barvni zaslon
- Multipoint, DUAL MODE (povezava z dvema telefonoma hkrati)
- Android 2.3
- Navigacija (Full Europe kartografija!)
- Internetni dostop
- GPS
- Wi-Fi
- Camera-Ready (zadnja kamera na vozilu)
- RCA VIDEO IN/OUT
- Remote ready (možnost prikopa na volanski daljinec)
- SD spominjska kartica
- Bluetooth
- Glasovna prepoznava
- Sinhronizacija z telefonskim imenikom
- Kompatibilni formati: MP3, AAC, WMA, WAV, OGG
- Vmesniki (iPod,iPhone,USB kljuc,MP3 predvajalnik, CD predvajalnik)
- Kompatibilnost z vsemi sistemi pametnih telefonov (Android, iOS, RIM, Symbian, Bada,...)
- Predvajanje glasbe na avto zvocnikih

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA