Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Parrot Minidrone Orak

Parrot Minidrone Orak
Parrot Minidrone Orak Parrot Minidrone Orak
Info cena: 169,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Parrot hidrogliser Minidrone OrakLetite in jadrajte, kot se počutite!Odkrijte Parrot hidrogliser Drone, enega od Parrot druge generacije Minidronov. Hidrogliser je hibridni drone, ki uporablja svoje propelerje, da se premika po sveži vodi. Njegova ... Celoten opis
Parrot hidrogliser Minidrone Orak

Letite in jadrajte, kot se počutite!
Odkrijte Parrot hidrogliser Drone, enega od Parrot druge generacije Minidronov. Hidrogliser je hibridni drone, ki uporablja svoje propelerje, da se premika po sveži vodi. Njegova navtična struktura drži krila Drona od 5 do 6 cm nad vodo, za uravnotežen način delovanja. Hiter in enostaven za upravljanje, lahko pospeši do 10kph (6,2 mph) na vodi. Prav tako lahko letite z vašim Minidronom za neprimerljive pilotske izkušnje!
Bodi kapetan, bodi pilot, sprejmi izziv.
Parrot hidrogliser Drone sta pravzaprav dva Drona v enem! Lahko uporabite strukturo hidrogliserja za drsenje skozi vodo in jo nato odstranite ter letite z Minidronom v vse smeri.
Uživajte navigiranje v vodnem položaju.
Narejen s poenostavljenim hidrodinamičnim trupom je Parrot hidrogliser Drone ultra-stabilen in se premika z neverjetno spretnostjo in hitrostjo na vodi. S pametnim telefonom ali tablico ga zlahka nadzorujete, lahko izvedete hitre poteze in zavoje. Njegovo delovanje na vodni površini je neverjetno!
Preklopite vaš Parrot hidrogliser tudi v letalo.
Parrot Minidrone leti gladko in nemoteno kjerkoli in lahko doseže hitrost 18 kilometrov na uro / 11 mph. Z enim samim potegom prsta se lahko vaš Minidrone obrne za 90 ° in 180 ° in z enim samim klikom lahko opravlja akrobatske obrate naprej in nazaj v zraku za 360 °. Zasnovan za varno letenje in jadranje je hidrogliser Drone opremljen z varovalnim propelerjem za primere, če pride do trka. Je uravnotežen in samo-stabiliziran.
Krmiljenje je preprosto. Antena za vodno okolje je bila integrirana v Minidrone za povečan manevrski obseg. V načinu letenja se Parrot hidrogliser Drone ponaša z vrhunsko stabilnostjo letenja, zahvaljujoč 3-osnemu giroskopu in pospešku. Ta ultra-prefinjena tehnologija omogoča Dronu, da se lahko ponaša z nazivom eden izmed najbolj stabilnih quadrikopterjev na trgu.
Aplikacija Freeflight 3 ponuja intuitiven nadzor iz vašega pametnega telefona ali tabličnega računalnika in se poveže z vašim hidrogliserjem Drone prek Bluetooth Smart.
Max razdalja: Domet 20 m / 65 ft.
FreeFlight 3 aplikacija je na voljo brezplačno na Apple Store in Google Play Store.

Priporočena starost uporabe: otroci 14 let in več
© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA