Plantronics Bluetooth slušalka Explorer 55

Plantronics Bluetooth slušalka Explorer 55
Plantronics Bluetooth slušalka Explorer 55 Plantronics Bluetooth slušalka Explorer 55 Plantronics Bluetooth slušalka Explorer 55
Info cena: 29,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Da bi vam olajšali vaše prostoročno telefoniranje, so v podjetju Plantronics za vas razvili Bluetooth slušalko Explorer 55 (multipoint). Tako vam ob njemi preprosti uporabi in kvaliteti preostane le še obilo brezskrbnih prostoročnih pogovorov.P... Celoten opis
Da bi vam olajšali vaše prostoročno telefoniranje, so v podjetju Plantronics za vas razvili Bluetooth slušalko Explorer 55 (multipoint). Tako vam ob njemi preprosti uporabi in kvaliteti preostane le še obilo brezskrbnih prostoročnih pogovorov.

Plantronics Explorer 55 (multipoint) je enostavna ter izredno uporabna slušalka, ki ponuja možnost celodnevne uporabe z enkratnim polnjenjem. Njena baterija zdrži kar do 11 ur pogovorov in več kot 16 dni stanja pripravljenosti. Upravljanje vseh funkcij je možno z večnamenskim gumbom. Zelo priročna je tipka za vklop/izklop slušalke, saj slušalko ob neuporabi enostavno izklopite ter nato na hitro vklopite, ko želite opraviti klic (s to potezo povečate avtonomijo baterije).

Zelo razveseljiva posebnost so glasovne oznake, ki vas opozarjajo na status slušalke (stanje povezave, stopnja glasnosti, ...).
Slušalka je v osnovi namenjena uporabnikom, ki Bluetooth slušalko uporabljajo prvič, prepričala pa bo tudi zahtevnejše uporabnike. Funkcija „QuickPair" omogoča enostavno in hitro povezovanje z napravami.

Skrbno postavljen mikrofon pomaga zmanjšati prisotnost različnih šumov iz okolja in vetra.
Slušalko lahko uporabljate z Bluetooth kompatibilnimi GSM aparati ali v povezavi z osebnim ter prenosnim računalnikom za pogovor preko medmrežja (Skype,MSN,VoipStunt,...).

Tehnične lastnosti:
- do 11 ur pogovora
- do 16 dni v stanju pripravljenosti
- multipoint

Komplet vsebuje:
- Slušalka Explorer 55
- USB polnilec
- Navodila

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink