Plantronics Bluetooth slušalka ML15

Plantronics Bluetooth slušalka ML15
Plantronics Bluetooth slušalka ML15 Plantronics Bluetooth slušalka ML15
Info cena: 22,98 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Da bi vam olajšali vaše prostoročno telefoniranje, so v podjetju Plantronics za vas razvili Bluetooth slušalko ML15. Tako vam ob njemi preprosti uporabi in kvaliteti preostane le še obilo brezskrbnih prostoročnih pogovorov.Plantronics ML15 je e... Celoten opis
Da bi vam olajšali vaše prostoročno telefoniranje, so v podjetju Plantronics za vas razvili Bluetooth slušalko ML15. Tako vam ob njemi preprosti uporabi in kvaliteti preostane le še obilo brezskrbnih prostoročnih pogovorov.
Plantronics ML15 je enostavna ter izredno uporabna slušalka. Njena baterija zdrži do 6 ur pogovorov in ima do 9 dni stanja pripravljenosti. Upravljanje vseh funkcij je možno z večnamenskim gumbom.

Slušalka je v osnovi namenjena uporabnikom, ki Bluetooth slušalko uporabljajo prvič, prepričala pa bo tudi zahtevnejše uporabnike. Funkcija „QuickPair" omogoča enostavno in hitro povezovanje z napravami.
Skrbno postavljen mikrofon pomaga zmanjšati prisotnost različnih šumov iz okolja in vetra.
Slušalko lahko uporabljate z Bluetooth kompatibilnimi GSM aparati ali v povezavi z osebnim ter prenosnim računalnikom za pogovor preko medmrežja (Skype, MSN, VoipStunt itd.).

Tehnične lastnosti:
- do 6 ur pogovora
- 9 dni v stanju pripravljenosti
- teža 9 g
- Bluetooth 3.0 + EDR

Komplet vsebuje:
- Slušalka ML15
- USB polnilec
- Navodila

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink