Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100

Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100
Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100 Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100 Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100 Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100
Info cena: 84,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Narejene za nošenje, narejene za poslušanje, narejene za povezovanje. Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100 imajo izjemno lahek nosilec za slušalke in so zato udobne za nošenje. Slušalke se prilegajo vašemu načinu življenja. Slušalke ... Celoten opis
Narejene za nošenje, narejene za poslušanje, narejene za povezovanje.
Plantronics Bluetooth slušalke BackBeat 100 imajo izjemno lahek nosilec za slušalke in so zato udobne za nošenje. Slušalke se prilegajo vašemu načinu življenja. Slušalke so izjemno lahke, toliko lahke, da boste imeli občutek, kot da jih ne nosite. Ušesniki so zasnovani tako, da izničijo zunanje, moteče zvoke in dejavnike, z namenom, da se popolnoma osredotočite na vaš pogovor.

Bluetooth omogoča brezžično povezavo slušalk z vašo napravo (mobilni telefon, tablični računalnik) in tako ponujajo vsestransko uporabo kot poslušanje glasbe, klepetanje s prijatelji ter gledanje filmov na vašem tabličnem računalniku.

Na kablu slušalk se nahajajo tudi tipke, ki vam bodo pomagale pri sprejetju klica, nastavitvi glasnosti in določanju, katero skladbo boste poslušali!
Vsi ljubitelji oz. uporabniki iPhone & Android mobilnih telefonov boste veseli napredne funkcije prikaza stanja baterije slušalke na zaslonu vašega telefona. S tem boste bolj informirani o porabi baterije vaše slušalke in natačno vedeli kdaj slušalko napolniti.

Tehnične lastnosti:
- Do 8 ur poslušanja in pogovorov ter do 10 dni v stanju pripravljenosti
- Udobne in lahke slušalke
- Globok stereo zvok
- Digitalno procesiranje zvoka za kristalno čiste pogovore
- Vgrajen mikrofon in tipke za enostavno uporabo
- Bluetooth 4.1 + HSP 1.2 in HFP 1.6 (HD Voice)
- Polno polnjenje v 90 minutah
- Polnilec: mikro USB polnilec
- Doseg: do 10 m (odvisno od prostora, v katerem se nahajate)
- Teža: 29,3 g


© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink