Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android

Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android
Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android Sony televizija KD65XF8505BAEP 4K UHD HDR Android
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
4K HDR Processor X1™: Več podrobnosti, še bolj pristno, bolj resničnoS predmetno usmerjeno prenovitvijo slike HDR in tehnologijo Super Bit Mapping™ 4K HDR procesor 4K HDR X1™reproducira večjo globino in bolj poudarjene teksture ter naravne ... Celoten opis
4K HDR Processor X1™: Več podrobnosti, še bolj pristno, bolj resnično
S predmetno usmerjeno prenovitvijo slike HDR in tehnologijo Super Bit Mapping™ 4K HDR procesor 4K HDR X1™
reproducira večjo globino in bolj poudarjene teksture ter naravne barve. Za izjemno realistične slike boste čiste barve videli pri višjih svetlosti.

4K X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti
S tehnologijo 4K X-Reality PRO je ločljivost slik povišana tako, da je bližje kakovosti 4K, kar zagotavlja kristalno jasne slike4. Ostrina slike je v realnem času izboljšana in izpopolnjena, zato je na voljo še več podrobnosti v knjigah in arhitekturi knjižnice.

Zaslon TRILUMINOS™: Dodatne barve, dodaten sijaj
Oglejte si živahne barve iz resničnega življenja, ki vas obkrožajo vsepovsod. Televizorji z zaslonom TRILUMINOS predvajajo večjo paleto, saj zvesto reproducirajo prav vsako senco in barvni odtenek na dežnikih.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation®
Sonyjevi televizorji 4K HDR so popolni partnerji za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z živahnimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami. Vaše priljubljene igre bodo oživele z izjemno kakovostjo slike.

Android TV™ vam odkriva nove razsežnosti
Vaš pametni televizor je pravkar postal še pametnejši. Veliko priljubljenih vsebin iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov lahko zdaj doživite na velikem in lepem zaslonu BRAVIA™. Android TV™ vključuje napredni glasovni nadzor za povezovanje in dostop do vsebin iz filmov in TV-oddaj prek več tisoč aplikacij preprosto tako, da poveste, kaj želite.

Odkrijte vrhunsko zabavo z ločljivostjo 4K HDR
S tem televizorjem lahko vznemirljivost filmov in iger izkusite v ločljivosti 4K HDR. Omogoča obdelavo različnih oblik HDR, med drugim HDR10 in Hybrid Log-Gamma.

Ozek okvir iz aluminija
Zaslon obdaja tanek, ozek okvir, ki kar najbolj poveča vidno polje. Zaradi čudovite aluminijaste površine ima televizor vrhunski videz.

Upravljanje kablov
Kable skrijte v stojalo in jih pritrdite s priloženim držalom za kable.5

Netflix vam priporoča ta televizor.
Dobite boljšo izkušnjo pretakanja s televizijami, ki jih priporoča Netflix. Televizija, ki jo priporoča Netflix, je izbrana zaradi visoke zmogljivosti, najnaprednejših pametnih funkcij in preprostega dostopa do aplikacij.

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča
Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Object-based HDR remaster
Object-based HDR remaster analizira barvo posameznih predmetov na zaslonu in prilagodi kontrast, kar je v nasprotju z večino televizorjev, kjer se prilagodi kontrast le ob eni krivulji črno-belega kontrasta. Zaradi posamične obdelave predmetov zagotavlja ta televizor večjo globino, teksturo in pristnejše slike.

Sprednji del brez kablov
Kable iz digitalnih sprejemnikov ali predvajalnikov Blu-ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

Chromecast built-in: Dobro deluje z ostalimi napravami
BRAVIA™ vključuje Chromecast built-in, zato lahko preprosto pretakate priljubljene vsebine razvedrila, kot so vsebine storitve YouTube™ ali Netflix, iz osebne naprave na vrhunski zaslon BRAVIA™7. Vsebine lahko pretakate iz naprav s sistemom Android™ ali iOS™ oz. iz prenosnega računalnika.

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati
Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje za Android TV™ omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer "romantične komedije", dobite seznam primernih možnosti.6

Super Bit Mapping™ 4K HDR
V sončnem zahodu se skriva na tisoče barvnih odtenkov, senc in prelivov. Postopek oblikovanja šumov Super Bit Mapping 4K HDR prikaže prav vse. Med predvajanjem vsebine ustvari kakovost slike 4K TV enakomernega in naravnega videza, brez pojavljanja “trakov”, do česar lahko pride pri drugih televizorjih.

Google Play™: Svet vsebin in aplikacijS storitvijo Google Play™ odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. Uživajte v veliki, rastoči izbiri aplikacij v televizorju na povsem nov način.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe
Internetni videoposnetki nizke ločljivosti, TV-oddaje in druge močno stisnjene zvočne datoteke včasih ne zvenijo najbolje. Pri stiskanju digitalnih zvočnih vsebin se velika količina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenčne komponente (še posebej visokofrekvenčne) obnovijo na naravni zvok, ki da občutek širšega zvočnega spektra.

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+
Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence
BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround
Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.

Povezljivost BLUETOOTH®
Povežite svoj televizor z napravami, združljivimi s tehnologijo BLUETOOTH®, in uživajte v razvedrilnih vsebinah brez žične povezave. Povežite svoje slušalke Bluetooth s televizorjem BRAVIA ter uživajte v TV-oddajah in glasbenih vsebinah s svojega najljubšega mesta – brez motenj ali prekinitev.

Privoščite si najboljšo sliko 4K UHD
Naši televizorji 4K UHD predvajajo osupljivo sliko in so združljivi z zahtevami Digital Europe UHD.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB
Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.


TEHNIČNE LASTNOSTI:

DIMENZIJE IN TEŽA
Velikost zaslona: 65 palcev (64,5 palca) – 163,9cm
Dimenzije brez namiznega stojala (šxvxg):  Približno 145,0 x 83,6 x 5,2 cm
Dimenzije s namiznim stojalom (šxvxg): Približno 145,0 x 90,0 x 31,5 cm
Teža brez namiznega stojala:  Približno 25,6 kg
Teža z namiznim stojalom:  Približno 26,6 kg

POVEZLJIVOST
Standard Wi-Fi: S potrdilom Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac
Povezljivost s pametnim telefonom: Chromecast built-in, Video in TV SideView (iOS/Android), Zrcaljenje zaslona (Miracast™)
Skupaj vhodhov HDMI: 4 (3 stranski, 1 zadaj)
Zvočni izhodi/izhodi za slušalke: 1 (stranski/hibridni z izhodom za slušalke in globokotonec)
Vrata USB: 3 (stranski)
Snemanje USB HDD: da

SLIKA
Tip zaslona: LCD
Ločljivost: 3840 x 2160
Vrsta osvetlitve ozadja: Edge LED
Procesor za slike: 4K HDR Processor X1™
Izboljšava jasnosti:  4K X-Reality™ PRO
Izboljšava barve: Super Bit Mapping™ 4K HDR, Tehnologija Live Colour™, Zaslon TRILUMINOS™
Izboljšava kontrasta: Dynamic Contrast Enhancer, Object-based HDR remaster
Izboljšava gibanja: Motionflow™ XR 800Hz (osnovno 100Hz)

ZVOK
Izhodna moč: 10W + 10W
Tip zvočnika: Zvočnik Bass Reflex
Dolby® Digital/Dolby® Digital Plus/Dolby® Pulse
Obdelava zvoka: ClearAudio+
Simuirani prostorski zvok: S-Force Front Surround

PROGRAMSKA OPREMA
Operacijski sistem: Android™
VGRAJEN POMNILNIK (GB): 16 GB
Internetni brskalnik: Vewd
Vklopni/izklopni časovnik: da

NAPAJANJE/VARČEVANJE Z ENERGIJO
Ocena energijskega razreda: A+
Moč: Ocenjeno: 218W/standardno: 120 W
Letna poraba: 166 kWh/leto
Poraba energije (v stanju pripravljenosti): 0,50 W
Največja svetilnost: 79 %

PAKET VSEBUJE
Baterije
Glasovni daljinski upravljalnik
Napajalni kabel
Navodila za delovanje
Navodila za hitro namestitev
Table-Top Stand

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink