Sony televizija KDL50WF665BAEP HDR Full HD smart

Sony televizija KDL50WF665BAEP HDR Full HD smart
Sony televizija KDL50WF665BAEP HDR Full HD smart Sony televizija KDL50WF665BAEP HDR Full HD smart Sony televizija KDL50WF665BAEP HDR Full HD smart Sony televizija KDL50WF665BAEP HDR Full HD smart Sony televizija KDL50WF665BAEP HDR Full HD smart
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Full HD za večjo jasnost in več podrobnostiDoživite čudovite podrobnosti, kontrast in teksturo, ki jo zagotavlja Full HD 1080p. Z ločljivostjo slike 1920 x 1080 slikovnih pik Full HD zagotavlja petkrat več podrobnosti kot jo standardna ločljiv... Celoten opis
Full HD za večjo jasnost in več podrobnosti
Doživite čudovite podrobnosti, kontrast in teksturo, ki jo zagotavlja Full HD 1080p. Z ločljivostjo slike 1920 x 1080 slikovnih pik Full HD zagotavlja petkrat več podrobnosti kot jo standardna ločljivost slike. Vse, kar gledate, je videti ostrejše in razločnejše, bolj naravno, pri čemer je šuma kar najmanj, učinek pa je kar največji.

X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti
X-Reality PRO zviša ločljivost vsake slikovne pike za izjemno jasnost Full HD. Analizira sličice in prizore uskladi z zbirko slikovnih podatkov, da izboljša kakovost slike in zmanjša šum. Arhitektura stavb razkriva dodatne podrobnosti.

Odkrijte vrhunske razvedrilne vsebine HDR
S tem televizorjem lahko izkusite vznemirljivost oddaj in filmov, ki jih ponujajo živahne podrobnosti v ločljivosti HDR. Omogoča obdelavo različnih oblik HDR, med drugim HDR 10 in Hybrid Log-Gamma.

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+
Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

Takojšen dostop do storitve YouTube™ z enim klikom
Pojdite neposredno v YouTube in uživajte ob vseh svojih priljubljenih videoposnetkih. Televizor s podporo za internet, ki vključuje YouTube in gumb za YouTube na daljinskem upravljalniku za lažje brskanje, ponuja izjemno hiter dostop do ogleda videoposnetkov.

Uživajte v igranju iger HDR s konzolo PlayStation®
Televizor HDR za igranje iger je popoln partner za konzole PlayStation®4 in PlayStation®4 Pro. Prepustite se odzivnemu in zabavnemu igralnemu doživetju z otipljivimi teksturami in intenzivnimi živahnimi barvami.

Ozek okvir aluminijastega videza
Zaslon obdaja tanek, ozek okvir, ki kar najbolj poveča vidno polje. Okvir s površino, podobno aluminijasti, naredi ta televizor eleganten in prefinjen.

Iz pametnega telefona v televizor: izboljšano brskanje po spletu s povezovanjem prek vrat USB
Povezovanje prek vrat USB vam omogoča, da za dostop do spletnih vsebin in njihovo raziskovanje v televizorju izkoristite mobilno omrežje v pametnem telefonu.

Pametnejša izkušnja uporabe pametnega telefona
Vse priljubljene vsebine prenesite v pametni telefon ali na gonilnik USB ter uživate v izjemno lepem podrobnem prikazu teh vsebin na velikem televizijskem zaslonu. S pametno funkcijo "Vstavi in poženi" lahko v več napravah zlahka daste v skupno rabo videoposnetke, fotografije in glasbo.

Sprednji del brez kablov
Kable iz digitalnih sprejemnikov ali predvajalnikov Blu-ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

Upravljanje kablov
Kable skrijte v stojalo in jih pritrdite s priloženim držalom za kable.

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča
Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence
BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe
Internetni videoposnetki nizke ločljivosti, TV-oddaje in druge močno stisnjene zvočne datoteke včasih niso ravno najprijetnejše za ogled. Pri stiskanju digitalnih zvočnih vsebin se velika količina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenčne komponente (še posebej visokofrekvenčne) obnovijo na naravni zvok, ki da občutek širšega zvočnega spektra.

Kinematografski zvok S-Force Front Surround
Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB
Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.


TEHNIČNE LASTNOSTI:

DIMENZIJE IN TEŽA
Velikost zaslona: 50 palcev (49,5 palca) – 125,7 cm
Dimenzije brez namiznega stojala (šxvxg):  Pribl. 113,0 x 66,0 x 6,8 cm
Dimenzije z namiznim stojalom (šxvxg): Pribl. 113,0 x 71,7 x 26,8 cm
Teža brez namiznega stojala:  Približno 11 kg
Teža z namiznim stojalom:  Približno 11,4 kg

POVEZLJIVOST
Standard Wi-Fi: S potrdilom Wi-Fi 802.11 b/g/n
Povezljivost s pametnim telefonom: Media Connect,  Photo Sharing Plus, Zrcaljenje zaslona (Miracast™)
Skupaj vhodhov HDMI: 2 (2 stranska)
Zvočni izhodi/izhodi za slušalke: 1 (zadaj, hibridni z izhodom za slušalke, zvočni izhod in izhod za globokotonec)
Vrata USB: 2 (stranski/skladanje)
Snemanje USB HDD: da  (razen Italije)

SLIKA
Tip zaslona: LCD
Ločljivost: 1920 x 1080
Vrsta osvetlitve ozadja: Neposredna osvetlitev LED
Izboljšava jasnosti:  X-Reality™ PRO
Izboljšava barve: Tehnologija Live Colour™
Izboljšava kontrasta: Dynamic Contrast Enhancer
Izboljšava gibanja: Motionflow™ XR 400 Hz (izvorno 50 Hz)

ZVOK
Izhodna moč: 5W + 5W
Tip zvočnika: dipolni zvočnik
Dolby™ Digital, Dolby™ Digital Plus, Dolby™ Pulse, Dolby™ AC-4
Obdelava zvoka: ClearAudio+
Simuirani prostorski zvok: S-Force Front Surround

PROGRAMSKA OPREMA
Operacijski sistem: Sony Smart TV
Internetni brskalnik: VEWD
Vklopni/izklopni časovnik: da

NAPAJANJE/VARČEVANJE Z ENERGIJO
Ocena energijskega razreda: A
Moč: Ocenjeno: 128 W/standardno: 80 W
Letna poraba: 117 kWh/leto
Poraba energije (v stanju pripravljenosti): 0,50 W
Največja svetilnost: 74 %


PAKET VSEBUJE
Baterije
Daljinski upravljalnik
Napajalni kabel
Navodila za delovanje
Navodila za hitro namestitev
Omrežni napajalnik
Table-Top Stand

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink