Prodajni program

AIMHIGH plus d.o.o.
Stegne 33
1000 Ljubljana

Telefon:
01 513 9555
Delovni čas:
Od ponedeljka do petka
8:00 - 11:45 in 12:30 - 16:00
Kontaktni obrazec

Sony mobilni telefon Xperia L1 črna

Sony mobilni telefon Xperia L1 črna
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
Stilsko dovršen pametni telefon z impresivnim zaslonom in vrhunsko zmogljivostjo Značilen Sonyjev dizajn, z velikim 14-cm (5,5’’) zaslonom visoke ločljivosti in ukrivljenim robom, ki se prilega vaši roki. Zasnovan za nemoteno delovanje, z uč... Celoten opis
Stilsko dovršen pametni telefon z impresivnim zaslonom in vrhunsko zmogljivostjo

Značilen Sonyjev dizajn, z velikim 14-cm (5,5’’) zaslonom visoke ločljivosti in ukrivljenim robom, ki se prilega vaši roki. Zasnovan za nemoteno delovanje, z učinkovito močjo obdelave  in razširljivim spominom. Uporabniški vmesnik, ki se uči vzorcev vaše uporabe in poenostavi vsakdanje obveznosti.

Pametni telefon Xperia, ki deluje tako dobro, kot je videti
Xperia L1 prvovrstnega videza ne postavlja na kocko – velik 13,96-cm (5,5 ") zaslon visoke ločljivosti omogoča neprekosljivo in prepričljivo izkušnjo gledanja doma ali na poti. Vse v prepoznavnem Sonyjevem dizajnu z brezhibno zaobljenim robom telefona, ki je videti odlično in je udoben za uporabo.

Zmogljivost, na katero se lahko zanesete, z učinkovito procesno močjo in možnostjo razširitve spomina
Osemjedrni procesor in izjemno hitro omrežje 4G LTE omogočata hitro in nemoteno delovanja pametnega telefona Xperia L1. Prenašanje in shranjevanje vsebin je enostavno zaradi 256 GB spomina, ki ga lahko razširite s pomočjo spominske kartice microSD in tako varno shranite vse najdragocenejše spomine.

Dodatno, Sonyjev »Smart Cleaner« pametno upravlja z zmogljivostjo in pomnilnikom vaše naprave Xperia L1. Samodejno namreč čisti cache in neuporabljene aplikacije ter tako pridobi najboljšo hitrost in zmogljivost.

Uporabniški vmesnik, ki se uči vzorcev vaše uporabe za poenostavljenje vašega vsakdana
Xperia L1 se ponaša z najnovejšim dodatkom »Xperia Actions«, ki se uči vzorcev vaše uporabe za poenostavljenje vašega vsakdana s predlaganjem nastavitev in personaliziranih priporočil. Način »Lahko noč« bo vašo napravo samodejno nastavil na »Ne moti«, znižal svetlost zaslona in zagotovil, da med polnjenjem ne prihaja do motenj.

Dodatek »Xperia Tips«, predstavljen že leta 2016, je pravzaprav vaš osebni asistent – skrbno prisluhne vašim željam, da zagotovi ustrezno in pravočasno svetovanje s prikazom nasvetov na zaslonu, ki vam pomagajo, da iz vašega Xperia L1 dobite kar največ.

Tehnične lastnosti:
Spomin: 2 GB RAM
Disk: 16 GB pomnilnik
Operacijski sistem: Android 7.0
Procesor: Mediatek MT6737T Quad-core 1.45 GHz Cortex-A53
Ekran: diagonala 13,97 cm (5,5"), ločljivost 720 x 1280 točk
Baterija: 2620 mAh
Glavna kamera: 13 MP
Prednja kamera: 5 MP
Teža: 180 g
Dimenzije: 151 x 74 x 8.7 mm
Omrežja: 2G, 3G, LTE 4G

Komplet vsebuje:
- pametni telefon Sony Xperia L1
- podatkovni kabel
- slušalke
- omrežni polnilec
- navodila za uporabo

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA