Sony SmartBand 2 črn

Sony SmartBand 2 črn
Sony SmartBand 2 črn
Info cena: 159,99 €
Dobavljivost: po naročilu
Količina:  
SmartWear doživetje je novo uporabniško doživetje, ki naredi življenje zabavnejše. Zasnovano je okoli treh ključnih stebrov – beleženje življenja (Lifelogging), nošenje pametne opreme (Wearing smart) in orodja za življenje (Life tools). A... Celoten opis
SmartWear doživetje je novo uporabniško doživetje, ki naredi življenje zabavnejše. Zasnovano je okoli treh ključnih stebrov – beleženje življenja (Lifelogging), nošenje pametne opreme (Wearing smart) in orodja za življenje (Life tools).
Aplikacija Lifelog – komunikacija in zabava na vrhu seznama stvari, ki so vam pomembne
Sonyjeva inovativna aplikacija Lifelog združuje skupaj SmartWear doživetje ter omogoča, da raziskujete svojo preteklost, uživate v sedanjosti in se navdihujete nad prihodnostjo. Android aplikacija vam skupaj s SmartBandom omogoča, da enostavno ujamete življenje in zabavo – obiskana mesta, poslušano glasbo, igrane igre, prebrane knjige in sedanjost postane lep vizualni vmesnik.
Vidite lahko, kako aktivni ste, kje ste bili, kaj ste fotografirali in kako ste komunicirali s svojim svetom. Aplikacija Lifelog vam bo tudi pomagala pri postavljanju ciljev aktivnosti, prikazovala bo napredek in podala priporočila za pomoč pri odločitvah v prihodnosti.
Povezava s SmartBandom in središčem je preprosta – enostaven en dotik za seznanjanje preko NFC-ja ali Bluetootha; prijava pa preko računa Sony Entertainment Network.
Orodja za življenje – pametna, diskretna, intuitivna obvestila
Nosljiva tehnologija v SmartBandu SWR12 komunicira z aplikacijo Lifelog in vašim Android pametnim telefonom preko Bluetootha® in NFC-ja. Ko je izven dosega (do 10 m) vašega pametnega telefona, vas vibriranje opozori na to. SmartBand meri tudi vaš spalni cikel in vas zbudi ob optimalnem času. In ko prejmete klice, sporočila, lajke ali tvite bo SmartBand zavibriral.
Uporabite ga lahko tudi za predvajanje, pavzo in premikanje skladb v aplikaciji WALKMAN s pritiskom na gumb in s trepljanjem po traku.  
Sporočila in klici, brez zvoka
SmartBand 2 ima vgrajeno nežno vibriranje in opcijsko dodatno barvno LED luč, ki vas obvestita, ko imate klic ali sporočila, ki prihajajo v telefon. LED luči se spreminjajo glede na vrsto obvestila, tako se lahko odločite, če se boste oglasili ali ne.


Znamka Model
Sony Xperia M4 Aqua, Xperia Z3, Xperia Z3 Compact, Xperia Z5, Xperia Z5 Compact

© 2018 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA