Sony mobilni telefon Xperia 10 plus črna, dual sim

Sony mobilni telefon Xperia 10 plus črna, dual sim
Sony mobilni telefon Xperia 10 plus črna, dual sim Sony mobilni telefon Xperia 10 plus črna, dual sim Sony mobilni telefon Xperia 10 plus črna, dual sim Sony mobilni telefon Xperia 10 plus črna, dual sim Sony mobilni telefon Xperia 10 plus črna, dual sim
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
Širokozaslonski format 21:9 in HD+ ločljivost za delo in zabavo Xperia 10 Plus ima elegantno obliko brez robov, ki obkroža zaslon s formatom 21:9 in HD+ ločljivostjo, ki predstavlja idealno površino tako za delo kot za zabavo. Sonyjev intuitivni... Celoten opis
Širokozaslonski format 21:9 in HD+ ločljivost za delo in zabavo
Xperia 10 Plus ima elegantno obliko brez robov, ki obkroža zaslon s formatom 21:9 in HD+ ločljivostjo, ki predstavlja idealno površino tako za delo kot za zabavo. Sonyjev intuitivni večokenski uporabniški vmesnik na zaslonu z diagonalo 16,5 cm omogoča hkraten prikaz dveh aplikacij, pri čemer imata obe dovolj prostora za uporabniku prijazno izkušnjo uporabe. Tako lahko, na primer, svoje priljubljene video posnetke gledate med prejemanjem in pošiljanjem sporočil brez potrebe po zapiranju aplikacije. Hkraten zagon dveh aplikacij še nikoli ni bil tako enostaven.
Na začetnem zaslonu lahko tako uporabite dolgi pritisk na ikono aplikacije, ki jo želite zagnati, ali pa zaženete Side Sense, ki je sedaj prvič na voljo v srednjem razredu in omogoča izbiro obeh aplikacij, ki ju želite prikazati hkrati.
Xperia 10 Plus se s svojim tankim ohišjem popolnoma prilega vaši dlani in tako omogoča enostavno uporabo. Steklo Corning® Gorilla® Glass 5 zagotavlja dodatno trpežnost in odpornost, čudovita kovinska končna obdelava pa le še poudarja njegovo elegantno obliko.

Sprostite svojo kreativnost z dvojno kamero z učinkom Bokeh in snemanjem fotografij ter video posnetkov v formatu 21:9
Xperia 10 Plus video posnetke zajema v formatu 21:9 in ločljivosti 4K, kar je enak format kot ga uporabljajo filmski režiserji. Izbor več razmerij med širino in višino slike prinaša najboljše iz obeh svetov - format 21:9 bo zapolnil celotni zaslon, format 1:1 pa je perfekten za Instagram.
Dvojna zadnja kamera z 12 oz 8 milijoni slikovnih pik pri modelu Xperia 10 Plus zagotavlja zajem kakovostnih fotografij z umetniškim Bokeh učinkom, ki predmet fotografije poudari z zabrisom ozadja. Xperia 10 Plus je ekskluzivno opremljena še z 2x optično povečavo, ki vas še bolj približa dogajanju.
Za dodatno podžiganje vaše kreativnosti medtem poskrbi tehnologija optične stabilizacije SteadyShot™, ki zagotavlja ostre video posnetke tako z zadnjo in sprednjo kamero tudi ob gibanju.

Zvok visoke ločljivosti za glasbo kot v studiu
Xperia 10 Plus je opremljena z napredno Sonyjevo tehnologijo zvoka visoke ločljivosti in tehnologijo LDAC™, s katero boste lahko brez potrebe po dodatnih nastavitvah uživali v najbolj čistem in verodostojnem zvoku – tudi pri brezžičnem poslušanju.
Obenem Sonyjeva tehnologija za digitalno izboljšanje zvoka (DSEE HX™) kakovost vaših stisnjenih zvokovnih datotek samodejno nadgradi v kakovost skorajda enako zvoku visoke ločljivosti – vdihnite novo življenje vašim skladbam z dodanimi podrobnostmi in simulacijo nastopov v živo.

Xperia 10 Plus je opremljena z mobilno platformo Qualcomm® Snapdragon™ 636, ki poleg navdušujočih zmogljivosti prinaša še osupljivo kakovost slik in dolgotrajno uporabo z baterijo z zmogljivostjo 3.000 mAh.

Tehnične lastnosti:
- spomin: 4 GB RAM
- disk: 64 GB flash memory
- operacijski sistem: Android 9.0 Pie
- procesor: Octa-core 1.8 GHz Kryo 260
- baterija: Li-Ion 3000 mAh
- zaslon: 6.5", 1080 x 2520 pix, Corning Gorilla Glass 5
- dimenzije: 167 x 73 x 8.3 mm
- teža: 180 g
- glavna kamera: 12 MP + 8 MP
- prednja kamera: 8 MP
- omrežje: GSM/HSPA/LTE
© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink