SteelSeries Arctis 1 slušalke črne PC/SWITCH/XBOX/PS4

SteelSeries Arctis 1 slušalke črne PC/SWITCH/XBOX/PS4
SteelSeries Arctis 1 slušalke črne PC/SWITCH/XBOX/PS4 SteelSeries Arctis 1 slušalke črne PC/SWITCH/XBOX/PS4 SteelSeries Arctis 1 slušalke črne PC/SWITCH/XBOX/PS4
Info cena: 59,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
SteelSeries Arctis 1 so slušalke namenjene za uporabo na vse konzolah, računalniku in mobilnemu telefonu! Z odstranljivim mikorofonom boste slušalke lahko uporabljali tudi samo za poslušanje glasbe.Slušalke odlikujejo zelo kvalitetni in precizno... Celoten opis
SteelSeries Arctis 1 so slušalke namenjene za uporabo na vse konzolah, računalniku in mobilnemu telefonu! Z odstranljivim mikorofonom boste slušalke lahko uporabljali tudi samo za poslušanje glasbe.
Slušalke odlikujejo zelo kvalitetni in precizno postavljeni zvočniki ter poseben CleanCast mikrofon, ki dosega studijsko kvaliteto zvoka in izredno visoko stopnjo odstranjevanja motečih zvokov in dejavnikov iz ozadja. Mikrofon reproducira širok spekter visokih frekvenc, ki naredi vaš glas še bolj naraven.

Slušalke so izjemno lahke in udobne za nošenje, ne glede na čas nošenja, boste imeli občutek, da jih nikoli niste dali na ušesa. Ušesne blazinice so oblikovane tako, da vaše ušesa ščitijo in ob tem ne ustvarjajo dodatnega potenja. Odlikuje jih tudi minimalistični dizaj, ki vas popelje v futurizem.

Tehnične značilnosti:

Slušalke:
- frekvenčni razpon: 20 - 20000 Hz
- občutljivost: 100 db
- upor: 32 Ohm
- celotno harmonično izkrivljanje: < 3%

Mikrofon:
- frekvenčni razpon: 100Hz - 10000Hz
- občutljivost: -38 db
- funkcija odprave motečih dejavnikov: da
- odstranljiv mikrofon

- dolžina kabla: 3 m
- adapter: 3.5 mm + Dual 3.5 mm PC podaljšek
- kompatibilnost: PC, PS4, Xbox, Switch, Mac, mobilni telefon

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink