SteelSeries Stratus XL brezžični kontroler, Windows+Android

SteelSeries Stratus XL brezžični kontroler, Windows+Android
Info cena: 69,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
STRATUS XL KONTROLER ZA WINDOWS IN ANDROID OPERACIJSKI SISTEMPreko vašega Steam računa z novim Stratus XL Wireless Gaming kontrolerjem za Windows in Android operacijski sistem igrajte več kot 2000 vaših priljubljenih iger in se zabavajte kot še ... Celoten opis
STRATUS XL KONTROLER ZA WINDOWS IN ANDROID OPERACIJSKI SISTEM

Preko vašega Steam računa z novim Stratus XL Wireless Gaming kontrolerjem za Windows in Android operacijski sistem igrajte več kot 2000 vaših priljubljenih iger in se zabavajte kot še nikoli.

Stratus XL je bil zasnovan tako, da je njegova uporaba dostopna prav vsakemu, le odpakirate ga in povežete z računalnikom pa je že pripravljen za uporabo.  
Naš kontroler smo povezali z XInput, tako da deluje povsem enako kot Xbox 360 kontroler na Windows OS.  

Stratus XL ne deluje le na Windows OS, ampak prav tako tudi na vseh napravah Android OS. Omogoča pa vam enostaven preklop med obema, za to je potreben le pritisk na en gumb.  

Kontroler Stratus XL ergonomske oblike se odlično prilega vašim rokam in vam daje super občutek udobja, tudi če ga uporabljate več ur.  

S štirimi LED lučmi sta status in povezljivost kontrolerja vedno vidna.  

Z uporabo dveh AA baterij, ki sta vključeni, vam kontroler Stratus XL zagotavlja več kot 40 ur igralnih izkušenj.© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink