UVI CHAIR nosilec za monitor/televizijo, trojni

UVI CHAIR nosilec za monitor/televizijo, trojni
UVI CHAIR nosilec za monitor/televizijo, trojni UVI CHAIR nosilec za monitor/televizijo, trojni UVI CHAIR nosilec za monitor/televizijo, trojni UVI CHAIR nosilec za monitor/televizijo, trojni
Info cena: 299,99 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
UVI trojno stojalo za monitor/TV vam pomaga ustvariti popolno izkušnjo dirkanja v vašem domu. Na njegovo posebno zasnovo lahko namestite 3 monitorje in ustvarite 180° pogled za pravi užitek pri igranju!Za najboljšo igralno izkušnjo predlagamo ... Celoten opis
UVI trojno stojalo za monitor/TV vam pomaga ustvariti popolno izkušnjo dirkanja v vašem domu. Na njegovo posebno zasnovo lahko namestite 3 monitorje in ustvarite 180° pogled za pravi užitek pri igranju!
Za najboljšo igralno izkušnjo predlagamo uporabo UVI trojnega stojala za monitor/TV. Tako lahko preprosto pritrdite zaslone pred dirkalni sedež in dobite optimalni kot gledanja. Stojalo se odlično prilega UVI Racing Seat PRO-ju. Stojalo je popolnoma samostoječe in je primerno tudi za druge namene! Stojalo lahko uporabite za en ali tri monitorje/TV-je.
Različne nastavitve višine
UVI stojalo za monitor/TV ima 2 različni nastavitvi višine. Razmaknjeni sta za 5 centimetrov pri 95,5 in 100,5 cm. S temi nastavitvami boste zagotovo našli idealen položaj za vaš zaslon!
Okvir za 3x 24"-32" zaslone
UVI trojno stojalo za monitor/TV je zgrajeno iz jekla in aluminija in je tako izjemno trpežno in stabilno. Lahko prenese težo zaslona do 30 kilogramov (10 kilogramov na vsak okvir) in lahko sprejme televizor ali monitor velikosti od 24" do 32". Stojalo ima posebne gumirane nogice (ne poškoduje tal), ki so nastavljiva po višini.
Vrtenje zaslona
UVI trojno stojalo za monitor/TV vsebuje poseben sistem, ki omogoča vrtenje zaslona desno in levo ter do 60° navzgor ali navzdol. Stojalo ima posebno zaščito proti kraji naprav na stojalu!

Tehnične specifikacije:
- maksimalna teža zaslona: 30 kg
- maksimalna velikost zaslona: 24"-32"
- nastavljiva višina: 2 nastavitvi
- razpon višine: 995 / 1005 mm
- material: jeklo, aluminij, plastika
- dimenzije: 840 x 690 x 1145 mm
- upravljanje kablov: DA
- varnost proti kraji naprav: DA
- garancija: 24 mesecev

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink