UVI Desk talna podloga proti utrujenosti

UVI Desk talna podloga proti utrujenosti
UVI Desk talna podloga proti utrujenosti UVI Desk talna podloga proti utrujenosti
Info cena: 80,00 €
Dobavljivost: na zalogi
Količina:  
UVI talna podloga vsebuje poseben učinek proti utrujenosti, ki vam pomaga pri daljšemu stanju, brez da bi svoje telo dodatno obremenili. Je idealna rešitev pri delu z višinsko prilagodljivimi mizami, pri učenju ali pa celo kuhanju!Ustvari udobno... Celoten opis
UVI talna podloga vsebuje poseben učinek proti utrujenosti, ki vam pomaga pri daljšemu stanju, brez da bi svoje telo dodatno obremenili. Je idealna rešitev pri delu z višinsko prilagodljivimi mizami, pri učenju ali pa celo kuhanju!

Ustvari udobno stanje
UVI Desk talna podloga proti utrujenosti vam med mirovanjem pomaga pri počivanju gležnjev, stopal in mišic. Njena posebna oblika spodbuja krvni obtok, zmanjšuje utrujenost in bolečine v nogah ter stopalih, ki so posledica dolgotrajnega stanja. Je odlična rešitev za številna delovna mesta, ki zahtevajo dolgotrajno stanje, kot so receptorji, prodajalci ali frizerji!

Vodoodporen material
UVI Desk talna podloga proti utrujenosti je narejena iz posebnega vodoodpornega materiala, ki preprečuje prepojenost. Če polijete vodo ali kakšno drugo tekočino, jo lahko preprosto obrišete z vlažno krpo ali jo posesate!

Tehnične specifikacije:
- barva: črna
- dimenzije: 81 x 51 cm

© 2019 AIMHIGH plus d.o.o. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne trgovine StudioFACA | PageLink